characters characters

Surprinde distractia toamnei impreuna cu cei mici

14 octombrie 2014    |   292 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Toamna aceasta, distractia va fi in toi. Pentru ca micii strengari au inceput scoala si se vor implica din ce in ce mai mult in activitatile educationale si creative, parintii vor putea sa le faca pe plac si sa le ofere toate rechizitele si lucrurile de care au nevoie pentru a intra cu bine in noul an scolar.


Dragi parinti, in acest inceput de an scolar avem o veste buna pentru voi si anume, veti cheltui mai putini bani pentru satisfacerea nevoilor prichindeilor vostri. Va intrebati cum este posibil, atata vreme cat preturile cresc de la an la an?


HP s-a gandit sa va faca o surpriza atat voua, cat si celor mici si sa va ofere ocazia de a castiga una din cele trei imprimante puse in joc (HP Deskjet Ink Advantage 1515 AiO : 249 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2545 eAiO: 299 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2645 eAiO: 369 lei. Astfel, cei mici isi vor dezvolta imaginatia, iar voi, parintii, veti imprima fotografiile cu familia si prietenii, pe care sa le puneti, mai apoi, pe un panou de amintiri.


Asadar, pentru ca sumele cheltuite in acest inceput de toamna sa fie mai suportabile, incurajati-i pe scolarei sa se joace si sa profite de ocazia de a castiga una dintre cele trei imprimante puse in joc de catre HP.


Prin urmare, intrati pe www.didactic.ro/concurs-hp sau incurajati-i sa intre chiar ei in sectiunea potrivita varstei (prescolar, primar, gimnazial) si intrati in cursa pentru o imprimanta oferita de HP. Acolo, strengarii vor juca jocuri distractive, iar dupa terminarea jocurilor vor avea ocazia de a se inscrie in competitia pentru castigarea unei imprimante cu ajutorul careia sa-si exerseze creativitatea acasa, iar voi sa surprindeti momentele pretioase din familie. Pe langa acest lucru, va veti permite sa imprimati de doua ori mai multe pagini la acelasi pret, intrucat costurile cartuselor sunt foarte accesibile, putand imprima pana la 360 de pagini. De acum inainte, nu veti mai avea niciun motiv pentru a lasa goale ramele foto.

Advertisement

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu