characters characters

(P) Iarna este plina de distractie cu fotografii si jocuri in zapada

12 decembrie 2014    |   224 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

Luna cadourilor a sosit, atmosfera este una de sarbatoare, iar cei mici se pregatesc de serbare! In luna decembrie, toti strengarii sunt nerabdatori in asteptarea serbarii de la scoala, iar acasa, in atmosfera feerica de sarbatoare, sunt mai activi, mai creativi si mai veseli.


Sarbatorile de iarna sunt privite de catre majoritatea parintilor ca o adevarata provocare.

Cheltuielile privind achizitionarea bradului, venirea lui Mos Craciun, pregatirea pentru masa de Craciun si Anul Nou, vacanta cea mult asteptata petrecuta la munte alaturi de cei mici - toate acestea presupun cheltuieli la care multi parinti se gandesc cu spaima.

In aceasta perioada a sarbatorilor, parintii pot gasi solutii avantajoase care sa le ofere ocazia de a face de neuitat momentele pline de magie ale sarbatorilor si de a-i lasa pe cei mici sa-si dezvolte creativitatea pentru serbarile care vor veni. HP a luat deja legatura cu Mos Craciun pentru a le veni in ajutor tuturor parintilor care nu doresc sa cheltuiasca prea mult cu imprimantele HP Print Advantage.

Noua şi inteligenta gama HP Deskjet Ink Advantage ofera o imprimare a planselor si fotografiilor la costuri mai mici cu aceeasi garantie si calitate HP. Astfel, parintii si scolareii isi pot permite sa imprime de doua ori mai multe pagini la acelasi pret. In plus, HP Deskjet Ink Advantage are avantajul functiei wireless, oferind posibilitatea imprimarii direct de pe smartphone sau laptop.

De asemenea, parintii care au acasa copii creativi care adora sa decupeze si sa creeze planse, pot achizitiona in aceasta luna un model cu totul si cu totul special, imprimanta HP 3545 e-All-in-One, parte din gama Ink Advantage, cu ajutorul careia micii strengari pot completa o multime de puzzle-uri pe suport de hartie si se pot juca, fara ca parintii sa-si mai faca griji din cauza costurilor suplimentare.

Mai mult, alegand modelul de imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-Oneavantajele vor fi la fel ca cele ale unei imprimante profesionale. Acesta vine cu un display grafic color intuitiv pentru tiparire, scanare si copiere usoare, in timp ce ofera o imprimare de inalta calitate, nemaiavand nevoie de o camera digitala pentru developarea fotografiilor.

Si pentru ca parintii sa stea linistiti mult timp de acum incolo, cartusele de cerneala pot fi achizitionate la preturi de sarbatoare, nu doar in aceasta perioada ci pe tot parcursul anului ce vine.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu