characters characters

Work At Home Moms Romania si Raluca Schachter invita mamele la seminarul: “Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala”

12 martie 2014    |   1215 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

 Mamele care lucreaza acasa au nevoie de sfaturi practice si eficiente despre cum sa asigure o alimentatie curata si sanatoasa, “jongland” in acelasi timp cu celelalte responsabilitati zilnice.

Procurarea, planificarea si prepararea alimentelor, cat si multe alte aspecte legate de individualitatea metabolica a fiecareia sunt factori esentiali.

Solutia reala pentru tine – singura solutie care va produce schimbarile pe care le doresti – trebuie sa se potriveasca nu numai cu stilul tau de viata existent, dar si cu cerintele tale genetice, metabolice si nutritionale unice.

Afla despre aceste importante aspecte la seminarul despre nutritie si individualitate metabolica - Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala.

Dragi membre WAHM, va astept la acest eveniment educational inedit, unde ne vom implica in discutiii nteresante si extrem de utile, pe data de: 29 martie 2014, ora 10.00 -12.00 AM, la sediul TinArt. Pret: 40 ron Nr. minim de participanti: 10, nr. maxim 15 Inscrierile se fac pe contact@wahm.ro

Raluca Schachter este un pasionat si dedicat Nutritionist Clinic, specializat in Metabolic Typing® si Weston A. Price Chapter Leader pentru Romania. Crede cu tarie in alimentatia traditionala, nealterata, intelepciune ancestrala si stilul de viata sustenabil.

www.sanatatemetabolica.com
http://chapters.westonaprice.org/snagovrm/
www.guide2health.net

Work At Home Moms Romania este o comunitate care vine in sprijinul mamelor care doresc sa lucreze de acasa, part time, project based, dar si a celor antreprenoare sau care doresc sa isi dezvolte propria afacere. Ne adresam mamelor care cauta echilibrul dintre viata de familie si cea profesionala. WAHM este un stil de viata!

Detalii pe: www.wahm.ro

https://www.facebook.com/WAHM.Romania

Grafica: ImaginePeople Parteneri media: SuntParinte.ro, Didactic.ro, CalendarulMagic.ro, UrbanKid.ro,GoKID.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu