characters characters

Vrei sa ai propria afacere?

10 decembrie 2015    |   321 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

amway
Lumea are nevoie de oameni tineri, idealisti, care fac tot posibilul pentru a-si atinge telurile. Mai jos veti gasi povestea unui cuplu de intreprinzatori, care au reusit sa-si atinga telul de a deveni propriii sefi. Adrian si Angela sunt doi tineri, casatoriti din 2012, in varsta de 29 de ani fiecare. Ei sunt pasionati de sport, calatorii si lectura. Filosofia lor de viata consta intr-un stil de viata sanatos si echilibrat. Cei doi au vazut in Amway o oportunitate de afaceri accesibila si nu au stat deloc pe ganduri cand a fost vorba sa inceapa propria afacere.

Angela a facut cunostinta cu Amway prin intermediul unui bun prieten. Ca instructor de fitness profesionist, ea a fost imediat atrasa de vitaminele si suplimentele alimentare NUTRILITE. Acest lucru i-a inlesnit inceperea propriei afaceri, impreuna cu Adrian.

Pentru tinerii intreprinzatori precum Adrian si Angela, Amway reprezinta o oportunitate de afaceri accesibila si cu riscuri financiare reduse. Ei beneficiaza de instruire gratuita prin cursuri online si fata in fata, sustinute de traineri profesionisti experimentati, precum si de o relatie speciala, de sustinere, cu o intreaga echipa de parteneri care ii ajuta sa puna afacerea pe picioare si sa o dezvolte pas cu pas.

Aceasta oportunitate de afaceri se potriveste foarte bine cu stilul de viata al celor doi pentru ca le permite sa-si organizeze singuri programul si le da liberatatea de a-si urma propriile obiective si interese. In plus aceasta afacere poate fi coordonata de oriunde, nu e nevoie sa stai 8 ore intr-un birou. Propria afacere le asigura timpul necesar pentru a avea grija de un nou membru al familiei, fara sa renunte la telurile profesionale personale.

Toate produsele Amway sunt dezvoltate pentru a contribui la o viata mai buna prin satisfacerea nevoilor consumatorului in cel mai bun mod posibil. Amway a devenit compania internationala de succes de astazi mai ales pentru ca ofera posibilitatea implinirii obiectivelor personale individuale.

Daca si tu iti doresti o schimbare in viata (mai multa flexibilitate financiara, un echilibru mai bun intre serviciu si viata de familie), atunci esti gata sa incepi afacerea Amway.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu