characters characters

Un elev notat cu 5,65 la BAC cere demisia ministrului Educatiei. Ce nota a primit dupa contestatie

13 iulie 2015    |   454 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

elev
Un elev de la Liceul „Mihai Eminescu“ din Barlad cere demisia ministrului Educatiei si a profesorilor care, spune el, i-au corectat „in bataie de joc“ lucrarea sa la proba de Istorie de la Examenul de Bacalaureat. Elevul barladean este revoltat deoarece lucrarea sa a fost notata initial cu 5,65, iar dupa contestatie a primit 9,70, informeaza adevarul.ro.

"Vrem doar respect, este inadmisibil sa fii notat 5,65 , iar dupa contestatie cu 9,70. Dorim demisia tuturor celor responsabili cu aceasta bataie de joc, in frunte cu dumneavoastra, domnule ministru!”, a afirmat Rares, dupa aflarea rezultatelor finale de la Bacalaureat.

Sursa: GreatNews.ro


*Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/tamuc/14391893742/


Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Fără foto
    Cosmin    17.07.2015 - 19:09
    La limba romana nu mai zic, deoarece cunosc o multime de elevi care au scris cate 6 7 foi si au fost notati cu 4 sau 5. Deci o bataie de joc din partea profesorilor care au corectat lucrarile, cred ca s-au plictisit la cate lucrari au corectat si au zis sa dea buleala. Acei elevi aveau minim un 7 la bac, dar nah ce sa faci daca in Romania totul se rezolva cu bani. Urat, daca nu stiti sa corectati nu va mai bagati fratilor, de ce sa iti bati joc de un elev care a invatat timp de 4 ani pentru acel examen. Rusine!!! Tara de rahat.