characters characters

Ultimele zile de inscrieri la Scoala de Vara Boem Club

15 august 2011    |   470 vizualizări
Lectii de chitara Boem ClubBoem Club,  primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru toate varstele si pentru orice nivel de pregatire muzicala, vine in aceasta vara in intampinarea copiilor si a adultilor, prin desfasurarea unui program special ce consta in lectii individuale si personalizate de muzica la Scoala de Vara Boem Club.

 

Asadar, pana pe data de 20 august, toti cei care doresc sa invete sa cante la un instrument sau sa cante cu vocea, se pot inscrie la cursurile Scolii de Vara Boem Club, putand opta astfel pentru inceperea si finalizarea unuia dintre modulele incepatori, intermediari sau avansati.In aceasta perioada, cursantii, fie ca sunt incepatori, fie ca au o baza muzicala solida deja formata,  pot alege dintre urmatoarele module: lectii de vioara, lectii de pian, lectii de chitara, lectii de violoncel si lectii de canto.

Cursurile din cadrul Boem Club sunt individuale si personalizate, astfel incat profesorii concep programe specifice pentru fiecare cursant in parte, in functie de varsta si de nivelul de cunostinte muzicale teoretice si practice ale cursantului.

 

Durata programului Scolii de Vara este de minim o luna de zile, iar frecventa minima este de doua lectii pe saptamana. Pe langa lectiile de muzica, copiii pot participa in cuantumul lectiilor de instrument/canto, in fiecare saptamana, la workshop-urile de istoria muzicii, teoria muzicii si cor.

 

Lectiile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club se vor finaliza pe data de 10 septembrie  cu o  auditie interna, in urma careia cei care vor fi absolvit unul dintre module vor primi diploma Boem Club de absolvire a modulului respectiv. 

 

Participarea la Scoala de Vara aduce toate beneficiile lectiilor de muzica oferite de catre Boem Club pe parcursul anului, la care se adauga discount-ul considerabil acordat la achizionarea pachetului de cursuri.

 

Pentru ca si cei mici au nevoie de o educatie muzicala inca de la varste fragede, Boem Club se adreseaza copiilor prescolari prin desfasurarea unor cursuri special concepute pentru acestiaeducatie muzicala pentru prescolari.

 

Aceste cursuri de educatie muzicala au loc pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani, si ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile muzicale, puterea de concentrare, memoria, sensibilitatea, gandirea abstracta, limbajul si aptitudinile de comunicare cu ceilalti copii.

Fiecare grupa din cadrul cursurilor de educatie muzicala este formata din maxim 8 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca usor si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara. Lectiile de educatie muzicala se desfasoara in limba romana si in limba engleza, in grupe separate.

 

Cursurile de educatie muzicala pentru  prescolari reprezinta o alternativa  excelenta de petrecere a timpului liber in scop educativ, intr-o locatie centrala, accesibila din orice zona a Bucurestiului, intr-un mediu curat, prietenos, cu o echipa tanara si dinamica, formata din profesionisti, toti absolventi de Conservator.

 

Imagini din timpul desfasurarii unui curs de pian pentru copii puteti urmari aici:

 

 

Cei interesati de lectiile de muzica, instrument, voce sau educatie muzicala, pot contacta Boem Club prin e-mail: office@boemclub.ro, la numarul de telefon 0760 689 422 (0760 MUZICA) sau la sediul Boem Club din Str. Negoiu, nr. 11, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba-Iulia - Bd. Decebal).
 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu