characters characters

Teatrul itinerant Tandarica revine!

24 mai 2011    |   439 vizualizări


Teatrul Tandarica anunta deschiderea celei de a doua “stagiuni”a teatrului itinerant in data de 30 mai 2011 in parcul Drumul Taberei, urmand sa se incheie in ziua de 26 iunie, cand se va schimba locatia.


Proiectul cultural “Teatrul pentru toti” se materializeaza in acest an prin Festivalul de vara ce are ca deviza “Teatru, strada si copil” si vine sa suplinesca vacanta de vara a teatrelor, oferindu-le copiilor toate spectacolele din repertoriul Teatrului de Animatie Tandarica in conditii civilizate: 200 de locuri, scena utilata cu tot ce trebuie, cabine pentru actori, aer conditionat, nefacand rabat de la calitate.
Astfel, diverse categorii de spectatori, incluzandu-i aici si pe cei mai defavorizati, se vor putea bucura de povestile romanesti si universale in care binele invinge intotdeuna. Vom poposi din nou in parcuri, langa scoli, in cartiere departate de centru incercand sa atragem noi categorii de spectatori cre nu au fost niciodata la teatru  si care astfel vor putea sa-si dezvolte gustul pentru arta si pentru cultura,,pe care apoi, sa-I fidelizam.


Proiectul cultural “Teatrul pentru toti” trebuie sa fie un bun al tuturora, un distribuitor de cultura si educatie estetica, indiferent de pregatire, statut social, un factor cu actiune terapeutica si de socializare, de gasire  unor repere morale

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu