characters characters

Teatrul Ion Creanga revine pe scena Festivalului „Teatru, Strada si Copil”

27 august 2014    |   411 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Teatrul Ion Creanga revine pe scena Festivalului „Teatru, Strada si Copil” cu doua dintre cele mai indragite spectacole din repertoriu:„Un lup, o capra si trei iezi”, adaptare in cheie moderna a bine-cunoscutei povesti „Capra cu trei iezi” de Ion Creanga, si „Lumea lui Paparin”, o comedie care invita publicul sa descopere o lume plina de mister si aventuri in compania fantasticului inventator Paparin. Cele doua spectacole vor avea loc in Parcul Herastrau (intrarea Piata Charles de Gaulle), in Teatrul-cort special amenajat de Teatrul de animatie Tandarica, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti.


„Un lup, o capra si trei iezi”

Duminica, 31 august, ora 18.00

*Pentru copii peste 5 ani

Durata: 50 de minute

Regia: Cornel Todea Scenografia: Viaceslav Vutcariov Muzica: Eduard Petru Jighirgiu Coregrafia: Pastorel Ionescu

Distributie: Povestitorul - Gabriel Coveseanu; Lupul - Ionut Ciocia; Capra - Anca Zamfirescu; Iedul cel Mic - Liliana Donici; Iedul cel Mijlociu - Miruna Ionescu; Iedul cel Mare - Camelia Andrita; Fierarul - Cristian Boeriu; Compozitorul-personaj - Eduard Petru Jighirgiu.

Folosind procedeul de teatru in teatru, povestea clasica se intalneste cu lumea moderna, iar copiii se transforma in asistentii de regie ai Povestitorului, construind impreuna o poveste interactiva. Lumea de basm devine un loc de joaca pentru imaginatia micilor spectatori, in timp ce Lupul isi canta partitura pe ritm dance, Iezii fac primii pasi in premergator, Capra merge pe trotineta, iar Fierarul foloseste un instrumentar modern de subtiere a glasului. Oare finalul povestii poate fi schimbat?


„Lumea lui Paparin”

Joi, 4 septembrie, ora 11.00

*Pentru copii peste 7 ani

Durata: 50 de minute

Regia: Vasile Manta Scenografia: Viaceslav Vutcariov Coregrafia: Pastorel Ionescu

Distributie: Paparin / Filipino - Mihai Verbitchi; Lilu - Marcela Andrei; Tamino - Stefania Dumitru; Alteia - Marina Secasiu; Sololarina - Cornelia Pavlovici; Mini - Ioana Ginghina.

In statia Paparin, energicul si neastamparatul Tamino, care viseaza o lume fara colturi, si Alteia, fetita cu geamantanul plin de intrebari, se pregatesc pentru o calatorie care ii va purta – fara sa stie – spre aceeasi destinatie: universul unui mare si misterios inventator. Iar pentru a ajunge acolo tot ce trebuie sa faca este sa composteze... pelerina magica potrivita.


Biletele se pot achizitiona in reteaua Eventim, online,pe site-ul www.eventim.ro, si in reteaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librariile Carturesti si Humanitas. Totodata, biletele vor fi disponibile inainte de spectacol si la punctul mobil de vanzare amplasat la intrarea in Teatrul-cort din Parcul Herastrau (intrarea Piata Charles de Gaulles).


Mai multe informatii despre spectacole sunt disponibile pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro, sau pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu