characters characters

Teatru, muzica, magie in parcurile bucurestene

21 iulie 2011    |   468 vizualizări
Cea de a treia editie a proiectului Bucuresti - Cartier de Vara a debutat cu succes weekend-ul trecut in parcurile Sebastian, Moghioros si Herastrau. Copii, cel mai fidel si participativ public, s-au bucurat de spectacolele Teatrelor Creanga si Excelsior precum si de muzicalul oferit de Opera Comica pentru Copii. Cei mari au primit si ei, placut surprisi, cadoul facut de Consiliul si Primaria Generala, in parteneriat cu administratiile locale ale Sectoarelor 4, 5 si 6.

Furtuna violenta de duminica seara a impus anularea unora dintre reprezentatii, dar aceasta exceptie nu face decat sa intareasca regula evenimentului, anume ca spectacolele trebuie sa continue si o vor face pana pe 4 septembrie.

Momentele de ploi sau furtuni trecatoare nu trebuie sa ii sperie pe iubitorii de teatru, muzica si dans, ei fiind asteptati in aer liber, in numar cat mai mare. Zilele de sambata 23 iulie si duminica 24 iulie aduc spectacole in aceleasi parcuri ca si la sfarsitul de saptamana care a trecut.

Sambata 23 iulie, dimineata de la ora 10.00, in Parcul Sebastian, Opera Comica pentru Copii le propune celor mici adaptarea muzicala a basmului fratilor Grimm - Scufita rosie, regizat de Stela Popescu. Seara de la ora 20.00, Teatrul Odeon ofera concertul Pop vs. Classic sustinut de Formatia ALLEGRIA.
In Parcul Moghioros, dimineata de la ora 10.00 Teatrul Ion Creanga vine cu spectacolul Povestiri hazlii, glume si magii, iar seara, de la ora 20.00, Teatrul Nottara prezinta spectacolul O zi de vara.
Parcul Herastrau gazduieste dimineata de la ora 10.00 Teatrul Excelsior si a lor Veselie in vacanta,  iar seara de la ora 20.00, actorii Teatrului Metropolis prezinta piesa de teatru A fi sau ce va fi...

Duminica, 24 iulie, dimineata de la ora 10.00, in Parcul Sebastian publicul se intalneste cu Teatrul Ion Crenga si spectacolul pentru cei mici Numai bucurii pentru voi copii. Seara de la ora 20.00, Teatrul Nottara aduce si in acest cartier piesa O zi de vara.
In Parcul Moghioros, dimineata de la ora 10.00 copii sunt asteptati sa participe la spectacolul cu marionete Rolling Strings Puppets Show sustinut de Compania de teatru de animatie PUR ANIMA. Seara, de la ora 20.00, trupa Improvisneyland prezinta un Spectacol de teatru de improvizatie.
In Parcul Herastrau, dimineata de la ora 10.00, Opera Comica pentru Copii vine cu baletul Mirandolina, iar seara de la ora 20.00, Teatrul de Comedie prezinta o combinatie amuzanta de teatru si iluzionism in spectacolul Magicianul trasnit.

Intrarea este libera!
Sunteti asteptati in parcurile bucurestene sa va bucurati de spectacole gratuite in aer liber!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu