characters characters

Tabara Altfel continua in august

28 iulie 2011    |   384 vizualizări
 
Si in acest an copii din toate colturile tarii s-au strans cu mic cu mare pentru a petrece cateva zile pline de entuziasm si creativitate in cadrul Taberei Altfel, la Rusesti, judetul Cluj.

Celor care s-au inscris la Tabara Altfel din perioada 4-8 iulie le-am propus sa vina cu chef de distractie si cu multa curiozitate pentru a afla cum anume sa isi traiasca valorile lor cele mai de pret, cum sa le impartaseasca cu ceilalti si cum sa le respecte pe a celorlalti; cum sa se incarce de energie din propriul izvor si cum sa isi lase coroana sa straluceasca ori de cate ori doresc asta sau atunci cand sunt intr-o situatie dificila; au mai aflat tinerii cat este de important sa isi formuleze corect obiectivele pentru ca acestea sa fie realizabile; cum sa comunice eficient si ecologic cu ceilalti.

Dis de dimineata, pe racoare, incepeam ziua cu un mic dejun copios care sa sustina energetic activitatile de pe parcursul diminetii. Desigur ca inainte de orice munca intelectuala ne ocupam de corpul nostru, cu miscare si exercitii blande menite sa trezeasca fiecare celula a noastra pentru a fi cat mai receptivi la tot ceea ce va urma. Continuam cu muzica, dans si voie buna, jocuri de echipa si de strategie, informatii utile din metoda Rezonantei, aplicatii la noile cunostinte. Integrarea acestor cunostinte se face prin activitati creative precum dialog pictural intre participanti, confectionarea coroanelor personale, realizarea scuturilor protectoare, crearea de postere personale etc. Plimbarile in natura, sus pe deal sau jocurile din spatele cabanei, la parau, fac  intregul grup sa devina mai coeziv, sa iasa la iveala modelele energetice si strategiile fiecaruia.


Dorim sa multumim colaborarii cu Suntparinte.ro, pentru suportul si increderea acordata, precum si pentru difuzarea de informatie.  
Pe aceasta cale anuntam ca in luna august vor mai avea loc doua tabere Altfel, adresate copiilor cu varsta cuprinsa intre 10 si 14 ani in perioada 7-11 august, precum si tinerilor care anul acesta doresc sa revina in Tabara Altfel cu program de continuare a celei initiale in perioada 13-17 august.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu