characters characters

SuntParinte.ro lanseaza „Ghidul temelor pentru acasa”!

27 mai 2011    |   834 vizualizări

In curand vine vacanta mare: copilul tau are planificat mai mult timp pentru teme decat pentru joaca? Au ajuns temele pentru acasa ocupatia intregii tale familii?


SuntParinte.ro lanseaza “Ghidul temelor pentru acasa”! Ghidul contine o serie de sfaturi si recomandari ale educatorilor (invatatori si psihologi specializati in terapie familiala si psihologia copilului), pentru ca temele sa nu devina o problema pentru intreaga familie!

 

 

 

Primul ghid din seria initiata de SuntParinte.ro a fost lansat in primavara anului trecut – “Ghidul banilor”, care te-a informat asupra metodelor eficiente de a oferi copilului o educatie financiara. A urmat “Ghidul Timpului” care a oferit sfaturi si recomandari pentru organizarea timpului, “Ghidul Educatiei Sexuale”, o discutie sensibila, insa importanta in dezvoltarea copilului si “Ghidul Calculatorului”, construit pe ideea de “Parinte in era digitala”, cu argumente care sa transforme experienta copilului cu computerul intr-una constructiva, de cunoastere.


 “Fiecare parinte incearca sa fie mai bun, sa comunice eficient si sa ofere o educatie completa.  Scopul SuntParinte a fost, inca de la inceput, sa completeze aceasta dorinta a parintelui cu viziunea obiectiva a specialistilor din domeniu, fie ei psihologi sau educatori“ declara Mariuca Talpes, CEO Intuitext.

“Ghidul temelor pentru acasa” uneste “vocile” a sapte specialisti – doi psihologi si cinci cadre didactice si ofera  o imagine de ansamblu asupra problemelor pe care copilul tau le poate intampina legat de teme.  Discutand cauzele acestor probleme, cele mai bune metode de comunicare si de dezamorsare a conflictelor legate de scoala sau notiuni de management al timpuui, ultimul ghid marca SuntParinte.ro nu trebuie sa lipseasca din lectura oricarui parinte preocupat de educatia copilului sau.


“Temele sunt, in foarte multe dintre cazuri, o problema pentru intreaga familie. “Ghidul temelor pentru acasa” trateaza toate problemele majore care au fost  semnalizate, in timp, in comunitatea SuntParinte.ro. Speram ca va fi un instrument util.” spune Delia Lungu, Project Manager SuntParinte.ro.


 “Ghidul temelor pentru acasa” poate fi vizualizat sau descarcat in format PDF la adresa Ghidul Temelor pentru acasa.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu