characters characters

Stiai ca poti afla de pe chipul tau de ce boli suferi?

15 septembrie 2015    |   264 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

portret de femeieSpecialistii in medicina pot spune de ce boli sufera fiecare persoana doar uitandu-se la chipul oamenilor. Cum se poate acest lucru? O ramura a medicinei chinezesti traditionale crede ca harta fetei reflecta starea de sanatate.

Fruntea

In medicina traditionala chineza, aspectul fruntii este legat de sistemul urinar si digestiv. O frunte cu pielea iritata indica faptul ca trebuie sa imbunatatesti absorbtia diverselor alimente si ca e musai sa reusesti sa elimini resturile alimentare si toxinele mai usor. Opteaza pentru produse digestive naturiste si pentru ceaiuri cu efect diuretic.

Obrajii

Sunt legati de plamani si reflecta buna lor functionare. Eruptiile in zona obrajilor indica disfunctionalitati sau faptul ca respiri un aer foarte poluat. Fumatorii si cei cu alergii pot prezenta capilare sparte si decolorari ale pielii.

Sprancenele

Daca e mai afectata zona dintre sprancene – riduri profunde, pete, umflaturi - e semn ca ficatul e afectat. Renunta la bauturile alcoolice, odhineste-te bine si urmeaza un program de detoxificare pe baza de papadie.

Mai multe poti citi aici.


*Sursa foto: David Castillo Dominici, FreeDigitalPhotos.net

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu