characters characters

Spectacol caritabil la Motru

18 aprilie 2011    |   675 vizualizări

Popescu Ana Maria este o fetita de 4 ani din Motru care va suferi in luna iunie a acestui an o operatie pe cord deschis.  Pentru realizarea operatiei si continuarea tratamentului ii este necesara o suma de bani destul de mare pe care familia nu o detine.

Asociatiile „Reusim Impreuna ” si „Lumea Noastra ” din Motru nu au ramas indiferente la problemele Anei. Cele doua organizatii impreuna cu postul local de televiziune „Tele 3” au organizat vineri, 15 aprilie un spectacol caritabil. Acesta a fost organizat la „Casa  Sindicatelor ” din Motru si a durat 4 ore. Publicul numeros s-a bucurat de momente artistice pregatite de tineri talentati din orasele Motru, Rovinari si Targu-Jiu. Intrarea la spectacol a fost gratuita. In sala au existat urne unde oricine putea face donatii.

In urma evenimentului s-au obtinut aproximativ 8.000 de lei, care cu siguranta ii vor fi utili Anei. Cele doua asociatii vor continua activitatile de strangere de fonduri pana cand fetita isi va putea rezolva toate problemele de sanatate.

De acest spectacol, s-au bucurat si copiii de la Centrul de plasament din Motru care au primit de la iepuras cadouri. Evenimentul a fost un succes, acest lucru fiind dovedit de aplauzele publicului si zambetele copiilor.

Puteti vedea poze de vineri aici: https://picasaweb.google.com
Inregistrarea spectacolulu va fi difuzata integral pe postul „Tele 3” in ziua de Paste.

Mai multe detalii despre acest spectacol, dar si despre alte actiuni de voluntariat puteti afla de pe blogul Asociatiei Lumea Noastra : http://premiulint.wordpress.com/
 
Baleanu Andrei Razvan
 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu