characters characters

Shakespeare School asteapta o noua serie de cursanti dornici sa obtina rezultate excelente la limba engleza

02 septembrie 2014    |   427 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.


1 septembrie a deschis portile celor 3 sedii Shakespeare School din Bucuresti. Centrul de invatare a limbii engleze, distins cu titlul de Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge, a dat START inscrierilor in noul an scolar 2014 – 2015. O noua serie de cursanti care fac deja parte sau intra pentru prima data in familia Shakespeare School sunt asteptati, in perioada 1 – 19 septembrie, sa isi ocupe locurile in grupe.


Pentru parinti, rezultatele scolare ale copiilor sunt foarte importante, insa fiecare isi doreste ca cei mici sa mearga cu placere la cursuri si sa invete cu drag. Pornind de la acest gand, Shakespeare School a creat si a perfectionat, in cei 12 ani de expertiza, propria metoda de predare a limbii engleze, eficienta dar distractiva, prin care invatarea limbii engleze devine o experienta placuta, iar asteptarile parintilor sunt transformate in rezultate.


Noul an scolar, 2014 – 2015, ii asteapta pe cursantii Shakespeare School cu o echipa de profesori foarte bine pregatiti care ii vor indruma in descoperirea tainelor limbii engleze. Metoda de predare permite copiilor sa isi atinga potentialul prin alegerea celor mai potrivite activitati pentru ei, fie ca este vorba de miscare, muzica sau elemente vizuale. Astfel, cu ajutorul resurselor moderne si variate, orele de curs sunt transformate intr-o experienta inedita si interactiva de invatare a limbii engleze: proiectii si diverse activitati la tabla interactiva, manuale cu suport audio si video, jocuri si concursuri.


Rezultatele Shakespeare School sunt confirmate de procentajul foarte ridicat de promovare a examenelor internationale de limba engleza. Anul trecut, centrul a inregistrat o rata de promovabilitate a examenelor Cambridge de 96% din cei peste 420 de cursanti, in cazulexamenelor Trinity, promovabilitatea fiind de 100% din cei peste 230 de cursanti.


Semestrial, parintii cursantilor Shakespeare School sunt informati despre progresul copiilor prin Rapoarte de Progres detaliate, in care este evaluata performanta in functie de toate criteriile relevante pentru nivelul lor si pentru examenele internationale pentru care se pregatesc.


Cei care vor ca engleza sa devina a doua limba de conversatie a copilului lor pentru a avea, mai tarziu, cele mai bune oportunitati in viata, un job bine platit sau sansa de a calatori in toata lumea, sunt asteptati sa urmeze unul dintre cursurile oferite de centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School. Inscrierea in grupe este deschisa la oricare dintre cele trei sedii, pana pe 19 septembrie, iar locurile sunt limitate.


La inscriere, fiecare viitor cursant va beneficia de o testare GRATUITA a nivelului de limba engleza si de o consultatie cu unul dintre profesorii Shakespeare School pentru a afla care este cursul potrivit pentru el.


Detalii despre programele oferite se gasesc pe site-ul Shakespeare School, latel: 021.230.2006 sau pe e-mail, la info@shakespeare-school.ro.


Despre Shakespeare School

Shakespeare School este Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge si pregateste anual peste 1.800 de copii si tineri (4-25 ani), fiind, totodata, primul si singurul centru din Romania acreditat pentru organizarea cursurilor Cambridge CELTA pentru profesori. Cu trei sedii in Bucuresti si o istorie de peste 12 ani, Shakespeare School se mandreste cu mii de cursanti care au facut performanta in limba engleza, in tara si in strainatate. Modul de predare interactiv, abordarea calda a profesorilor si masurarea lunara a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul ofera cursuri anuale pentru fiecare varsta si nivel de performanta, cursuri de vara, cursuri pentru examenele Cambridge si IELTS, cluburi de conversatie cu profesor nativ. Mai multe detalii, pe www.shakespeare-school.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu