characters characters

Senatorii nu vor uniforme in scoli

15 septembrie 2011    |   435 vizualizări
Plenul Senatului a respins ieri propunerea legislativa inaintata de deputatul PDL Cezar Preda, care prevede introducerea obligativitatii de a purta uniforma scolara in unitatile de invatamant primar – clasele I-IV si gimnazial. Opiniile senatorilor in ceea ce priveste utilitatea impunerii unei astfel de masuri au fost impartite, unii considerand ca masura introducerii unei tinute vestimentare in scoli ar putea "armoniza" atmosfera din scoli.

Articol complet: Jurnalul.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    ecornelia    15.09.2011 - 14:58
    Noi nu am avut de ales , ne placea ce ni se arata....din acest motiv am purtat uniforma, insa astazi lucrurile stau altfel....mult diferit , copii nostrii nu mai sunt ca noi, ...Pe de alta parte, sunt deacord cu uniforma , ptr ca te face sa te simti ca aprtinand unei comunitati si sunt frumosi toti la fel...de altfel ar trebui intrebati ei , sunt foarte destepti si cred ca ne vor uimi cu argumentele lor. Insa argumentatia diferentei dintre veniturile parintilor nu tb primita pentru ca ei nu-si dau seama inca bine cum stau lucrurile si chiar si cu uniforma tot sunt diferente....: la incaltari care pot sau nu sa fie de firma ....si atunci????
  • Utilizator Anonim
    Maciuca Elena Anca    15.09.2011 - 09:16
    DA, sunt de acord. Copilul trebuie sa se gandeasca la lectii si nu cu ce sa ma mai imbrace ca "sa se dea mare". Mie chiar mi-a placut sa port uniforma pana la sfarsitul celor douasprezece clase.