characters characters

Scrisorile copiilor catre Mos Craciun in perioada pandemiei

11 decembrie 2020    |   513 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 18 ani +, 0 - 3 ani.

scrisorile copiilor catre Mos Craciun
Daca in acest an, copilul tau ii cere lui Mos Craciun sa aduca tratamentul pentru Covid-19 sau sa opreasca pandemia, este bine sa stii ca nu e singurul care gandeste astfel.

Scrisorile copiilor americani catre Mos Craciun contin rugaminti similare, referiri la greutatile parintilor din cauza pandemiei si la dificultatile copiilor de a fi cuminti in aceasta perioada.

„Anul acesta, as vrea sa se termine pandemia, sa fie pace in lume, sa controlam schimbarile climatice si un Xbox nou.”, scrie un copil.

O fetita explica de ce i-a fost greu sa fie cuminte anul acesta: „Imi pare rau daca nu am fost cuminte. E greu din cauza pandemiei Covid-19 si scolii online (scolii in general). Incerc sa fiu cuminte. Sper ca intelegi.”.

In SUA, copiii pot trimite scrisori lui Mos Craciun la „Polul Nord” cu ajutorul unui program organizat de serviciile postale. Programul inseamna colectarea scrisorilor copiilor, care pot fi adoptate de persoane fizice sau companii doritoare sa raspunda copiilor si sa le trimita cadourile cerute.

Avital Cohen, psiholog si fondator al organizatiei Peachtree Pediatric Psychology in Atlanta arata ca este normal pentru copii sa scrie scrisori emotionante lui Mos Craciun, deoarece acesta este vazut ca un personaj de incredere, bun, dispus sa ajute si sa ii faca pe cei din jur fericiti. „Imi dau seama, citind aceste scrisori, ca cei mici se gandesc cu adevarat la nevoile parintilor si altor persoane si nu doar la dorintele lor personale (desi desigur ca unii copii cer si cadourile pe care le droesc in acest an, ceea ce este normal).”, declara acesta.

Din octombrie 2020, copiii din SUA au trimis mai mult de 10 000 de scrisori si felicitari lui Mos Craciun. Majoritatea scrisorilor au fost adoptate de persoane dispuse sa doneze cadourile cerute de copii.

Sursa: CNN.com


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu