characters characters

Scoli de vara in Bucuresti, pentru adulti si copii

27 iulie 2011    |   403 vizualizări

Fundatia Calea Victoriei propune bucurestenilor care  isi petrec vara in oras o alternativa inteligenta pentru petrecerea timpului liber!
Fundatia organizeaza ateliere si evenimente culturale pentru tinerii si adultii interesati de domeniile umaniste.  Atelierele se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, non-conformista si interactiva, care face posibila invatarea cu placere - fara restrictii, examene sau catedra.

 

Lectorii fundatiei sunt personalitati ale vietii culturale, profesori, cercetatori sau artisti din diverse domenii, care prezinta subiectele propuse in mod original, carismatic si in dialog cu cursantii. O altfel de atmosfera, altfel de „dascali” si o altfel de filosofie: activitatea fundatiei subliniaza importanta reconectarii la valori culturale autentice.


Din iulie pana in august, puteti alege cursuri si scoli de vara despre personajele fantastice ale folclorului romanesc, fascinanta lume ascunsa a Islamului, scriere creativa, regie si scurt metraj, jurnalism, fotografie si aranjamente florale! Veti intalni, la atelierele fundatiei, oameni noi si interesanti, specialisti in cele mai diverse domenii: filozofie, antropologie, regie si actorie, dans contemporan, design etc. sau persoane pur si simplu pasionate de aceste subiecte.


Pentru copii, exista „Calatorii prin muzee”, o serie de ateliere in care cei mici au ocazia sa se familiarizeze cu mari nume ale artelor plastice ghidati de Silvia Timofte, colaborator al MNAR. Programul pentru copii este completat de un curs distractiv de stimulare a creativitatii si indemanarii: Atelier de confectionat obiecte decorative din materiale neconventionale, cu Veronica Cocalea, artist plastic.
Pentru contacte Calea Victoriei, click aici.


Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu