characters characters

Sase medalii la Balcaniada de Matematica pentru Juniori

27 iunie 2011    |   589 vizualizări


Cei mai tineri matematicieni romani, componenti ai lotului olimpic de juniori, au obtinut sase medalii (trei de aur, doua de argint si una de bronz) la a XV-a editie a Olimpiadei Balcanice de Matematica, desfasurata in Cipru (Larnaca), in perioada 19 - 24 iunie 2011.


Andreea Magalie (Liceul International de Informatica din Bucuresti), Cosmin Stefan Gramatovici (Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu" din Bucuresti) si Stefan Spataru (Scoala cu clasele I-VIII  „Mihai Viteazul" din Alexandria, judetul Teleorman) au cucerit medaliile de aur. Cosmin Stefan Gramatovici, medaliat cu aur si la precedenta editie (2010, Romania), a fost distins anul acesta si cu premiul special al juriului pentru solutia originala prezentata la una din probleme, acumuland, totodata, si punctaj maxim. Medaliile de argint au intrat in posesia a doi elevi provenind de la Liceul International de Informatica din Bucuresti: Simona Diaconu si Marius Bocanu, in timp ce medalia de bronz i-a revenit lui Teodor Andronache (Scoala cu clasele I-VIII Sinesti, judetul Valcea). In clasamentul neoficial pe natiuni, Romania a ocupat primul loc.


Articol complet: Edu.ro

Comentează:
3 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • mihai12_sp
    mihai12_sp    02.07.2012 - 17:38
    Felicitari! Ne dorim sa auzim numai lucruri bune despre copiii nostri! Alaturi de dascali minunati, de parinti implicati, elevii vor avea cu siguranta rezultate de exceptie!
  • Utilizator Anonim
    Sorin Borodi    01.07.2012 - 07:34
    Felicitari !
  • adriana70_sp
    adriana70_sp    29.06.2011 - 09:27
    avem copii destepti si talentati dar au nevoie de sprijin material