characters characters

Saferpedia.eu, un proiect romanesc in atentia Europeana

15 aprilie 2011    |   486 vizualizări

Reprezentantii a peste 30 de tari Europene sunt interesati sa se implice in dezvoltarea proiectului romanesc Saferpedia.eu -  prima enciclopedie online cu termeni ce fac referire la siguranta pe Internet.

Pe data de 5 Aprilie, Saferpedia.eu a fost prezentata in fata reprezentantilor tuturor nodurilor Europene pentru Siguranta pe Internet in cadrul Conferintei Internationale INSAFE ce a avut loc la Sinaia in perioada 5 - 6 Aprilie 2011.

Saferpedia.eu se adreseaza tuturor copiilor, adolescentilor, parintilor şi profesorilor şi poate fi un istrument util in informarea şi conştientizarea asupra riscurilor utilizarii  nesupravegheate a Internetului de catre copii.
La momentul actual, Saferpedia.eu contine peste 400 de definitii privind siguranta şi securitatea pe internet, precum şi alte resurse informationale legate de utilizarea calculatorului şi Internetului.

Saferpedia.eu a fost creata in doua variante: pentru limba Engleza (EN)  şi varianta limba Romana (RO) şi poate fi accesata la adresa http://www.saferpedia.eu sau pentru varianta in limba romana www.ro.saferpedia.eu.

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu