characters characters

Program pentru renuntarea la fumat

04 mai 2011    |   481 vizualizări

De multe ori la petreceri sau la o intalnire cu prietenii poti avea impresia ca daca nu fumezi si nu bei, pierzi o mare parte din distractie. Tocmai de aceea, majoritatea oamenilor care fumeaza au inceput in adolescenta sau in tinerete, perioada in care orice persoana este mai vulnerabila la influenta celor din jur.

In timp, nevoia de a fuma devine fizica si psihologica. Nicotina este prima cauza a dependentei de tutun si una dintre cele mai adictive substante, insa o tigara aprinsa contine peste patru mii de substante nocive pentru organism, 42 dintre ele sunt inalt cancerigene, care ajung prin sange in toate celulele corpului. Studiile arata ca aproximativ 30% din aparitia cazurilor de cancer sunt determinate de fumat.  
 
Majoritatea persoanelor care fumeaza declara ca doresc sa se lase de fumat, insa,din pacate, pentru multi dintre ei este foarte greu sau imposibil sa renunte la tigari fara ajutor specializat. Dependenta fizica de nicotina este clasificata de Organizatia Mondiala a Sanatatii ca boala.

Pentru a veni in sprijinul celor care-si doresc sa renunte la fumat, clinica PsyMotion, singura clinica privata specializata  in prevenirea si tratamentul dependentelor de substante si comportamentale, lanseaza un program pentru tratarea dependentei de nicotina.

Programul se deruleaza pe o perioada de  12 saptamani  consecutive, plus 2 şedinte pentru prevenirea recidivelor la 6 luni de la renuntarea la fumat, combinand cele mai eficiente tehnici psihoterapeutice, iar daca este necesar se apeleaza si la tratament medicamentos.

Echipa PsyMotion are o experienta de mii de ore in tratarea dependentelor si un inalt nivel de calificare in acest domeniu. Este important ca acest pas sa se faca impreuna cu un terapeut cu maxima competenta, fiind dovedit ca daca dorinta de renuntare la fumat este insotita de multe incercari esuate, nevoia implicarii unui profesionist in procesul de tratament este tot mai pregnanta .

Informaţii suplimentare despre Programul de renuntare la fumat pe http://psymotion.ro/content/dependente-tutun sau ne puteţi contacta la 021.781.22.59.

Adresa: Bucuresti, Str. Mihail Sebastian, nr. 203, sect. 5
Tel: 021.781.22.59
Email: office@psymotion.ro
www.psymotion.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu