characters characters

Pregatire pentru Universitate in strainatate

17 august 2011    |   451 vizualizări
Pregatire pentru universitate in strainatateCursurile EF de Pregatire pentru Universitate sunt gandite special pentru elevii care doresc sa urmeze o universitate sau un curs postuniversitar intr-o tara vorbitoare de limba engleza.

 

Fiind infiintata in 1965, EF a ajutat mai mult de 15 milioane de studenti internationali sa studieze in strainatate – nici o alta organizatie nu are o rata de succes mai mare. Cursul de Pregatire pentru Universitate in Strainatate este parte a Education First – cea mai mare organizatie privata de educatie din lume.


Majoritatea sistemelor de educatie din mediile academice englezesti le cer elevilor internationali sa urmeze un an aditional de scoala, cunoscut sub denumirea de Pregatire pentru Universitate in Strainatate. Acest an de pregatire ingusteaza spatiul dintre educatia anterioara a elevului si asteptarile de la o universitate in strainatate.

Elevii EF sunt admisi la universitati de top din UK, America de Nord, Australia.
EF a dezvoltat metode sigure care sa permita inscrierea la una dintre cele 150 de universitati partenere din UK, SUA, Canada, Australia sau Singapore. Pentru ca este o organizatie independenta, EF nu se limiteaza la doar una sau cateva universitati, si tocmai de aceea elevilor li se ofera un loc la cea mai buna universitate. Dovada sunt rezultatele obtinute – elevii care urmeaza Cursul de Pregatire pentru Universitate in Strainatate continua sa fie admisi la universitati de rang inalt, cum ar fi Oxford, Cambridge, MIT si Harvard.
Reteta succesului? Fiecare elev se bucura de atentie individuala. Astfel, acesta va fi inscris la o universitate care este pe masura asteptarilor si scopurilor sale. Va obtine nivelul de limba, abilitatile academice si increderea necesare pentru a excela in mediul academic strain si solicitant. Profesorii experimentati si indrumatorii universitari urmaresc progresul sau academic si il sustin in calatoria spre universitate. De asemenea, pe langa faptul ca va avea o experienta grozava in strainatate, va stabili prietenii de lunga durata.

In 2011, scopul EF este acela de a continua sa ofere elevilor programe universitare de neegalat, la cele 11 campusuri din intreaga lume: Londra, Cambridge, Oxford, Boston, New York, Santa Barbara, San Francisco, Vancouver, Sydney si Singapore.

Pregatire pentru universitate in strainatate
Dosarul
Dosarul de inscriere trebuie sa cuprinda: diploma de absolvire a liceului, foaie matricola, o recomandare de la un profesor de la scoala, test de limba straina (Cambridge, TOEFL, IELTS). Diploma de BAC este buna, dar nu obligatorie..

Admitere garantata
Elevilor care termina cu succes un program de pregatire le este garantata admiterea la una dintre institutiile partenere EF Pregatire pentru Universitate din UK, America de Nord, Singapore si Australia. EF este alaturi de fiecare elev pas cu pas pentru a se asigura ca va obtine un loc la universitate si rezultatele vorbesc singure: 85% din studenti sunt admisi la prima optiune de universitate. Mai mult, rata de admitere la o universitate este de 100%.

Stabilindu-si standarde inalte, elevul va putea alege universitatea visurilor sale – va avea cea mai mare varietate, deoarece Programul de Pregatire pentru Universitate EF este recunoscut de peste 150 de universitati partenere din intreaga lume. Universitatile partenere ofera cursuri de: Business/Management; Economie; Tehnologia Informatiei; Inginerie; Matematica; Media; Drept/Stiinte Sociale; Turism; Medicina; Educatie; Arta&Design/Muzica, etc. Invitam parintii sa ne contacteze pentru listele complete cu universitati partenere.

Pregatire pentru universitate in strainatate
Programe de studiu personalizate
Fiecare program EF este personalizat astfel incat elevul va obtine calificarile lingvistice si academice necesare pentru universitate. Deoarece numarul elevilor la fiecare curs este mic, fiecare va primi atentie individuala din partea profesorilor, iar programele de studii ofera optiunea de a alege cursuri pe care elevii vor continua sa le studieze la universitate. Astfel, progresul se va observa in fiecare zi.  

Oxford Brookes University este institutia care pregateste si supervizeaza programele de studiu, iar scolile in Londra, Cambridge si Oxford sunt acreditate de catre British Accreditation Council. Toate cursurile sunt certificate de catre Southern New Hampshire University.

Tariful pentru University Foundation Year in Londra este de 24.153 USD si include: taxa de inscriere, pretul cursului, 16 mese/saptamana (2 mese pe zi in  timpul saptamanii si 3 mese in weekend), cazare la familie gazda in camera dubla,  carti/materiale pentru scoala, asigurare in caz de anulare, transfer de la aeroport, asigurare medicala (9 luni). Alte destinatii au alte preturi, iar pentru cazare la camin exista un supliment.

Pentru mai multe detalii legate de acest program, de garantia EF, preturi pentru fiecare destinatie sau brosuri complete invitam parintii sau persoanele interesate sa ne contacteze folosind formularul de contact de pe site-ul nostru www.Qdays.ro sau la numarul de telefon 0725 449 500.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu