characters characters

(P) Din grija pentru tine si copilul tau

22 decembrie 2014    |   505 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani, 18 ani +.

Zambete largi, rasete zgomotoase, primele descoperiri, primii pasi, primele vorbe: momente atat de speciale si de dorite de catre orice parinte. Ai vrea sa fii langa puiul tau clipa de clipa si sa ii vezi orice miscare. Pana si mersul la piata poate parea o despartire prea lunga de noul centru al universului tau de parinte. Dar ce faci cand trebuie sa revii la birou? Evita grija intoarcerii la munca si a dorului continuu de puiul tau cu ajutorul unui dispozitiv util si prietenos: camerele de supraveghere D-Link EyeOn Baby Monitor.

Create din grija pentru copii si parinti, continand tehnologie de cea mai buna calitate si cele mai utile aplicatii, camerele de supraveghere D-Link EyeOn Baby Monitor sunt un partener de incredere in ingrijirea copiilor.

Incorporand senzori de miscare, de sunet, de temperature, dar si sistemul “night vision”, aceste camere te ajuta sa stii in orice moment ce face si cum se simte copilul. Poti chiar sa primesti notificari in cazul in care acesta plange sau temperatura ambientala a camerei lui nu este cea optima.

Linistirea copilului n-a fost nicicand mai usoara! Alege unul dintre cantecelele din memoria camerelor sau canta-i chiar tu melodia voastra favorita prin intermediul sistemului audio care permite transmiterea sunetului atat de la copil catre mama, cat si de la mama catre copil.

Oriunde te-ai afla, ai acces imediat la imagini clare si in timp real, fie prin intermediul aplicatiei mydlink Baby disponibila pentru sistemele iOS si Android, fie cu ajutorul portalului mydlink.

Filmarea sa fotografierea clipelor haioase este acum mai usoara cu ajutorul camerelor D-Link EyeOn Baby Monitor: dupa cum sunt setate, fac capturi sau filmeaza activitatea copilului, iar tu primesti galeria, putand sa o accesezi oricand.

Sa fii aproape de puiul este acum mai usor ca oricand! Poti achizitiona camerele D-Link EyeOn Baby Monitor aici.
d link

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu