characters characters

MindSight Romania te invita sa afli ce inseamna „Disciplina Fara Drama” , alaturi de dr. Tina Payne Bryson

10 februarie 2016    |   536 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 18 ani +.

Conferinta Disciplina fara drama
Pentru a raspunde provocarilor tot mai mari legate de educatia copiilor va invitam la conferinta „Disciplina Fara Drama” sustinuta de dr. Tina Payne Bryson, psihoterapeut si expert in parenting, pe data de 2 aprilie 2016, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti.

„Disciplina fara drama” este o abordare cu accent pe conectare emotionala, compasiune si respect, si ofera solutii pentru situatii tensionate, crize si lacrimi, fara a mai trece prin intregul arsenal al unei drame: furia, nerabdarea, vinovatia parintelui, sentimentul copilului ca nu este inteles. Strategiile de disciplina prezentate de dr. Tina Payne Bryson sunt bazate pe cercetari recente din neurostiinte care aduc o intelegere profunda a nevoilor copilului tinand cont si de felul in care se dezvolta si functioneaza creierul lui. „Disciplina eficienta nu inseamna doar ca oprim un comportament nepotrivit sau ca incurajam unul potrivit. Disciplina inseamna si ca ii invatam pe copii anumite abilitati si ca urmarim intarirea unor conexiuni in creierul lor care sa ii ajute sa ia decizii mai bune si sa se descurce mai bine in viitor” spune dr. Bryson.

DE CE SA VII LA CONFERINTA?

Pentru ca este o mare nevoie de schimbare de paradigma in ceea ce priveste abordarea corecta a disciplinarii copiilor si care, in esenta, se refera la menirea adultilor de a-i indruma pe copii,nu de a-i constrange sau de a-i umili.

Pentru ca multi dintre parintii de azi au aflat deja ca „bataia nu este rupta din rai” si ca „acolo unde da mama” cresc doar resentimente si emotii precum rusinea si neputinta. Pentru ca parintii au nevoie sa descopere si alte modalitati de interactiune cu copiii lor, unele corecte, eficiente, bazate pe respect reciproc, in care obiectivul superior este acela de a dezvolta abilitati ce duc la relatii mai bune, la sanatate mintala si la o viata plina de sens.

Pentru ca dorim sa crestem nivelul de profesionalism si accesul la informatie validata stiintific in domeniile de interactiune cu copiii, care sa fie in beneficiul tuturor partilor implicate: copii, parinti, profesori, asistenti sociali, medici, specialisti in sanatate mintala, etc.

PROGRAM: Seminar: „Disciplina fara drama” (9:00 – 12:00)

In acest seminar vom descoperi strategiile de disciplina pe care le ofera dr. Bryson, ce pot fi folosite de catre parinti si profesionisti,ingrijitori sau toti cei care interactioneaza cu copiii si/sau parintii acestora, pentru a-i putea ghida, indruma intr-un mod care sa respecte fiinta umana si care sa le permita copiilor sa se dezvolte si sa-si atinga intregul potential.

Seminar: „Integrarea creierului la copii” (13:30 – 16:30)

In acest atelier practic vom afla cele mai recente studii din cercetarile stiintifice intr-un mod clar cu un accent deosebit pe neuroplasticitate si pe rolul experientei asupra creierului in dezvoltare. De asemenea, Dr. Bryson va prezenta strategiile specifice ce tin de integrarea creierului si care sa ajute copiiisi adolescentii sa faca trecerea de la starea de reactivitate la starea de rezilienta. Datorita exercitilor aplicate, participantii vor avea o noua perspectiva prin care ii vor intelege mai bine pe copii dar si pe ei insisi.

Pentru preturi si inscriere: http://mindsight-romania.ro/preturi-si-inscriere/

Evenimentul este organizat de Asociatia Mindsight Romania careare drept scop principal crearea unui impact pozitiv in zona de educatie parentala, dar si a unui stil de viata sanatos, cu accent pe relatiile ce se creeaza in familie. Prin conferintele si training-urile pe care le organizeaza, Mindsight Romania doreste sa-si informeze publicul despre cum functioneaza creierul, despre ce sunt si cum functioneaza emotiile, astfel incat avand aceste cunostinte, participantii sa-si poata imbunatatii considerabil viata, cunoscandu-se mai bine si stiind cum pot faca schimbari in viata lor.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu