characters characters

Matematica sparge gheata!

24 ianuarie 2011    |   1628 vizualizări
Tu invatai cu creionul si cu foaia de hartie in mana, insa copilul tau deschide un fisier word in 3 minute? Tu foloseai o adunatoare, el deschide un calculator virtual? Tu rezolvai probleme din culegerile de matematica, el cauta rezolvarile pe Google?

Avansul tehnologiei a schimbat, in mod evident, paradigma educationala. Peste 45% dintre copiii din Romania* cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani folosesc calculatorul.  Ceea ce inseamna ca, de la varste fragede, acestia sunt familiarizati cu ceea ce azi numim “gadget-uri”: laptop, tablete PC, smartphone-uri. Si, in timp ce pentru majoritatea parintilor, timpul petrecut la calculator poate reprezenta o ingrijorare, folosind mijloacele adecvate, acesta poate deveni chiar o modalitate de a-l atrage catre invatare.  Studii efectuate in SUA la inceputul anilor 2000 arata ca, folosind instrumente educationale, calculatorul poate imbunatati performantele copiilor la scoala **.

Lectiile pe calculator oferite de INTUITEXT, divizia de produse educationale a Grupului SOFTWIN, reprezinta o optiune de invatare pentru copii. Acestea imbina jocul cu predarea si exercitiile, copilul ajungand, la final, sa fie stapan pe cunostintele sale.

Pentru copiii de clasa a II-a care doresc sa invete matematica cu placere, INTUITEXT anunta lansarea unui noi produs din seria MateMagia: Scormonila sparge gheata.

Destinat invatarii matematicii de clasa a II-a in clasa, alaturi de cadrele didactice, si acasa, pe calculatorul personal, noul produs lansat de INTUITEXT cuprinde teste, exercitii si jocuri menite a-i familiariza pe copii cu notiunile de matematica incluse in programa scolara.


scormonila sparge gheata produs
 
Copiii vor invata adunarea si scaderea numerelor naturale si se vor implica in povestea personajului Scormonila, piticul alaturi de care vor salva lumea de provocarile maleficului Mordeus. Povestea, construita in asa fel incat sa captiveze imaginatia copiilor, contine momente de predare interactiva, prin care copiii vor descoperi notiunile matematice aplicate in viata reala, precum si jocuri si exercitii ce le vor capta atentia si le vor spori puterea de concentrare

INTUITEXT ofera o gama larga de lectii pe calculator adresate elevilor din ciclul primar, gimnazial si liceal acoperind 5 materii de studiu: matematica, geografia Romaniei si a Europei, chimie, fizica si biologie.
 
 Despre   INTUITEXT

In 1993, INTUITEXT a devenit prima companie romaneasca implicata activ in domeniul educational si de instruire, dezvoltand solutii inovatoare de continut electronic menite sa imbunatateasca procesul de invatare. INTUITEXT, divizia de produse educationale moderne a grupului Softwin, este prima organizatie din Romania care a dezvoltat produse software conform ultimului standard in domeniul educatiei virtuale, SCORM 2004.

Comentează:
3 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Ana Cirebea    28.01.2012 - 20:06
    Jocul este minunat pentru copii de cls.II-a.
  • jenica tanase
    jenica tanase    03.02.2011 - 15:51
    corect= copilul opereaza cu concepte
  • jenica tanase
    jenica tanase    03.02.2011 - 15:49
    Lectiile pe calculator sunt atractive, ii incanta pe copii, acestia participa cu mai mare interes la lectie.
    isi devvolta mai repede anumite abilitati matematice pentru ca lucrul direct cu calculatorul ii permite acest lucru.Aasa copilu opereaza cu concepte matematice si le retine mult mai usor.Si eu am folosit cu succes la clasa de la Inuitext un material .