characters characters

Marti, 15 iulie, Ministerul Educatiei Nationale premiaza absolventii de clasa a VIII-a si de clasa a XII-a, care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat

15 iulie 2014    |   192 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.


*Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/katerha/5020407401/


Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, si ministrul delegat, Mihnea Costoiu, vor premia marti, 15 iulie, la sediul MEN, absolventii de clasa a VIII-a si de clasa a XII-a, din municipiul Bucuresti si din judetul Ilfov, care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala si la examenul de Bacalaureat din acest an. Toti cei prezenti la sediul MEN se vor afla in videoconferinta cu premiantii din celelalte judete ale tarii. La randul lor, acestia isi vor primi premiile la sediile inspectoratelor scolare judetene de care apartin.Reamintim ca la Evaluarea Nationala s-au inregistrat, la nivel national, 225 medii de 10, iar la Bacalaureat, 108 medii de 10. Premiile constau in diplome si bani - 2.000 de lei pentru fiecare absolvent de clasa a VIII-a si 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de clasa a XII-a. La eveniment vor mai participa secretari de stat din MEN, inspectori scolari generali si parinti.


Premierea va avea loc in prezenta mass-media, incepand cu ora 10.00, in sala de Consiliu (sala 43) a MEN.


Guvernul Romaniei a adoptat in sedinta de miercuri, 9 iulie, Hotararea de Guvern prin care se acorda premii in bani tuturor absolventilor de clasa a VIII-a si de clasa a XII-a, care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala 2014, respectiv la Bacalaureat 2014. Este al doilea an cand Guvernul Romaniei onoreaza performanta elevilor romani la examenele nationale. Spre deosebire, insa, de anul 2013, cand au fost premiati doar absolventii care au obtinut media 10 la Bacalaureat, in acest an, sunt inclusi si absolventii care au reusit sa incheie Evaluarea Nationala cu media 10.


Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu