characters characters

Marea Britanie: Lectii de dans la bara pentru fetite de 3 ani

14 iunie 2011    |   364 vizualizări
Daily Mail a publicat ieri povestea unor cursuri de dans pentru copii care au atras atentia organizatiilor pentru protectia copilului din Marea Britanie. Motivul: fetitele cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani invata sa danseze la bara.

Pretul unor astfel de cursuri este de 5 lire pe ora, iar antrenoarea Carly Wilford considera ca ii ajuta pe copii sa se mentina in forma si le dezvolta stima de sine. Orele de dans au loc in Sali decorate cu pene roz si cu oglinzi, iar reclama la aceste cursuri este facuta pe un site care promoveaza si cursuri de dans la bara pentru adulti si descrie acest dans ca “sexy, relaxant si revigorant”.

O mama care si-a inscris la acest curs fetitele de trei si 5 ani, a declarat: “Fetelor le place foarte mult. Dar nu este o idee buna sa faci cunoscut la scoala ca iti lasi copiii sa danseze la bara.”

Directoarea organizatiei pentru protectia copilului “Kidscape” a declarat: “Desigur, este foarte important pentru copii sa faca miscare si sa fie implicati in activitati de grup, dar de ce sa oferi aceste lucruri sub forma dansului la bara, care are evidente conotatii sexuale? Trebuie sa le permitem copiilor sa fie copii. Cei care au organizat aceste cursuri si parintii care si-au inscris copiii la ele ar trebui sa isi puna niste intrebari destul de serioase.”

Articol complet: DailyMail.co.uk

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu