characters characters

Mamele fericite au grija si de pasiunile lor

29 noiembrie 2016    |   687 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

koton
Desi de putin timp a devenit mama pentru a cincea oara, Anca Serea stie ca a avea grija de pasiunile ei sta la baza unei relatii implinite cu copiii si sotul ei. Intalnirile cu prietenii, moda, evenimentele mondene sau caritabile – toate isi fac loc in programul dinamic al Ancai. La randul ei, Dana Rogoz isi respecta dorintele si pasiunile, moda si calatoriile fiind doua dintre cele mai cunoscute dintre ele.

Astfel, vedetele s-au bucurat de o seara minunata alaturi de oameni dragi cu ocazia inaugurarii unui nou magazin Koton. Intr-o cladire recent renovata din Centrul Vechi al Bucurestiului, celebritatile au admirat cele mai recente colectii care au prins viata sub supravegherea lui Richard Isham Sardouk, director de creatie al retailer-uli din octombrie 2015.

De altfel, specialistii in parenting si educatie le incurajeaza pe mame sa continue sa-si cultive pasiunile chiar si in perioadele in care responsabilitatile de familie par a le ocupa tot timpul. In plus, relatia dintre parinti nu trebuie neglijata, tot pentru a evita frustrarea si nevoia de timp personal.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu