characters characters

Intuitext te asteapta la Bookfest cu lectii pe calculator pentru scoala 2.0!

27 mai 2011    |   822 vizualizări
Intuitext la BookFestVrei sa stii cum se invata matematica prin joaca? Cum poate copilul tau sa invete singur tot? Vrei sa afli ce e scoala 2.0? INTUITEXT, divizia educationala a grupului Softwin vine la Bookfest, in perioada 25-29 mai!

Cu un portofoliu de peste 20 de produse educationale – lectii pe calculator adresate copiilor, echipa INTUITEXT asteapta la Bookfest parintii si copiii care stiu ca invatarea se poate face cu placere si mai ales, printr-un instrument drag copiilor - computerul!  Pentru Bookfest, am pregatit surprize pentru cei mici si o promotie pentru cei mari!

Lectiile pe calculator la matematica, geografie, fizica si chimie disponibile la standul Intuitext din cadrul Bookfest pot fi cumparate la preturi promotionale – 19 lei orice CD! Copiii care aduc la stand flyer-ul INTUITEXT de la intrare primesc un premiu surpriza. Iar cei care rezolva problema de pe flyer si cumpara un produs intra in tombola cu super premii marca Intuitext!

Te asteptam intre orele 10-22 la Bookfest, Romexpo, la standul C30, in Pavilionul C4!
 
 

Vedeti aici harta Bookfest!

 
Despre INTUITEXT

In 1993, INTUITEXT a devenit prima companie romaneasca implicata activ in domeniul educational si de instruire, dezvoltand solutii inovatoare de continut electronic menite sa imbunatateasca procesul de invatare. INTUITEXT, divizia de produse educationale a grupului Softwin, este prima organizatie din Romania care a dezvoltat sisteme software conform ultimului standard in domeniul educatiei virtuale, SCORM 2004.

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu