characters characters

Inscrierile la Bac, in decembrie

20 octombrie 2009    |   814 vizualizări
 

Elevii din clasele a XII-a si cei care au terminat liceul vor trebui sa-si depuna dosarele de inscriere la bacalaureat in perioada 14-18 decembrie.


Potrivit inspectorului scolar al Capitalei, Cristian Alexandrescu, schimbarea datei de inscriere se datoreaza probelor orale care vor fi sustinute de elevi in timpul anului. „Preocuparile majore ale echipei mele vizeaza pregatirea examenului de bacalaureat. Vorbesc despre faptul ca, pentru prima data, inscrierile au loc in luna decembrie si nu in mai, ca in anii precedenti. De aceea sunt procupat sa informez, mai ales generatiile precedente, despre aceasta schimbare“, a precizat Alexandrescu.

De asemenea, Marian Banu, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar din Bucuresti, ne-a declarat ca modificarea perioadei de inscriere la bacalaureat, pentru luna decembrie, este o idee foarte buna.


"Este bine ca a fost schimbata data inscrierilor, pentru ca munca aceasta cu dosarele este una destul de migaloasa si dureaza mult. Trebuie controlat strict fiecare dosar in parte pentru ca sunt multe persoane care au terminat liceul acum 20 de ani si vin sa dea Bacul si mai sunt cei care vin din provincie“, a explicat Banu.


Sursa: www.cotidianul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu