characters characters

Ilfovul participa la nationale cu elevii unei scoli particulare

18 martie 2014    |   1151 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani.


Premiera in invatamantul romanesc! Elevii scolii particulare Pro Ingenio si-au adjudecat toate locurile I la fazele judetene ale olimpiadelor de matematica si informatica, la clasele V-VIII, si vor reprezenta Ilfovul la etapa nationala.

In luna martie au avut loc fazele judetene/pe municipiu ale Olimpiadelor de matematica, limba romana si informatica.Cei care s-au impus in judetul Ilfov, la clasele V-VIII, au fost elevii unei institutii de invatamant particular, Scoala Pro Ingenio, situata in Prelungirea Ghencea, Bragadiru.

La matematica si informatica au castigat tot! La clasele V-VIII, Ilfovul a obtinut 6 locuri pentru faza nationala a Olimpiadei de matematica, toate fiind adjudecate de elevii de la Scoala Pro Ingenio. Ei vor concura cu ceilalti olimpici ai Romaniei, in luna aprilie, la Turda (clasele V-VI) si la Cluj-Napoca (clasele VII-VIII). Mult succes celor 6 olimpici: Dumitru Stefan (clasa a V-a); Ciurea Adrian, ChiranAndrei, Baciu Radu (clasa a VI-a); Nicolaescu Vlad (clasa a VII-a); Dima Andreea (clasa a VIII-a)! Si la Olimpiada de informatica, faza judeteana, 4 elevi de la Pro Ingenio au ocupat primele pozitii la clasele a VI-a, a VII-a si a VIII-a si au revendicat toate locurile judetului Ilfov la etapa nationala, care va avea loc la Slobozia. Felicitari celor 4 olimpici: Chiran Andrei, Baciu Radu (clasa a VI-a); Nicolaescu Vlad (clasa a VII-a); Panait Vlad (clasa a VIII-a)! Inca 3 elevi, Sara Mihalache (clasa a V-a), Ruya Gazi (clasa a VI-a) si Radu Baciu (clasa a VI-a), vor reprezenta Scoala Pro Ingenio si judetul Ilfov in luna aprilie, la Calimanesti, la Olimpiada de limba, comunicare si literatura romana.

Prin aceste rezultate, scolile particulare incep sa demonstreze ca promoveaza un invatamant de calitate si reusesc sa se impuna din ce in ce mai mult la nivel national, devenind reali competitori pentru scolile de stat.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu