characters characters

Festivalul Aici- Acolo, sarbatoarea diversitatii culturale pentru copii

03 mai 2011    |   352 vizualizări

 
Cand? de Ziua Europei,  pe 9 mai 2011 la ora 13
Unde? la Teatrul Tandarica (Sala Lahovari)


Peste 400 de copii (intre 4 si 9 ani) din 18 gradinite si scoli vor prezenta momente artistice inspirate de culturile europene, pe care le-au putut cunoaste in anul scolar 2010-2011, participand la cursurile saptamanale despre interculturalitate din cadrul Programului Aici-Acolo, realizat de A.C.T.O.R. prin implicarea unui grup de tineri voluntari veniti din: Austria, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Polonia, Ucraina si Spania.


Gazda Festivalului va fi Eugenia BARBU, actrita a Teatrului Tandarica, presedinte A.C.T.O.R. si initiatoarea acestui program in Romania.
 
Romania este din 2007 in Uniunea Europeana. Aceasta noua dimensiune se reflecta, prin Programul Aici-Acolo, propus de A.C.T.O.R. si in educatia copiiilor prescolari si scolari, prin activitati si programe specifice, anume concepute, pentru a le deschide acestora interesul spre a cunoaste si intelege diversitatea culturala, precum si valorile care stau la baza Uniunii Europene.

Programul este realizat cu metode experientiale si e adus copiilor in clasele lor chiar de tinerii reprezentati ai culturilor prezentate. Activitatile si-au propus intelegerea de catre copii, a diferitelor culturi prin joaca si jocuri, folosind cunoasterea prin  simturi.
 
Programul si Atelierele Aici-Acolo sunt realizate de A.C.T.O.R. prin Proiectele Aci Acolo si Diversity cu sprijinul financiar al Programului Tineret in Actiune- Serviciul European de Voluntariat.

Pentru orice detalii puteti sa ne cautati la email: actor_romania@yahoo.com  / actorromania@gmail.com
tel/fax  +4 021 4604768 mobile:  +4 0744 686 093 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu