characters characters

Elevii silitori de la Bac pot intra in cursa pentru marele premiu de 1.000 de euro cu un text motivational

29 mai 2014    |   251 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.



Liceenii care se pregatesc pentru Bacalaureat 2014 si aspira la note mari mai au aproape o luna sa se inscrie cu un text motivational despre propriile vise in Concursul din sectiunea Educatie, in cadrul campaniei “Adevarul te mediteaza si te premiaza”.


Demarata pe 14 aprilie 2014, campania ofera liceenilor lectii video sustinute de profesori de top din Capitala si lectii de consiliere, pana pe 21 iulie, data limita pentru depunerea eseurilor.

Tinerii talentati care se pregatesc pentru examenul maturitatii din vara si vor sa fie rasplatiti cu premii pana pe 21 iulie sa se inscrie in concursul demarat in sectiunea Bacalaureat 2014, dedicata acestui examen, potrivit regulamentului. Pentru a participa, trebuie sa accesati acest link si sa va inscrieti in sectiunea Bacalaureat 2014 pe adevarul.ro cu un text motivational pe tema “Care este visul tau?”, sa strangeti cat mai multe like-uri si share-uri. Astfel, puteti castiga mai multe premii si mai ales marele premiu in valoare de 1000 Euro!

In eseurile depuse pana acum de elevii care participa la concursul din cadrul campaniei "Adevarul te mediteaza si te premiaza", elevii au scris ca viseaza sa ia o nota mare la Bac, sa isi deschida o afacere proprie sau viseaza sa schimbe lumea.

O eleva din Piatra Neamt scrie ca visul ei este sa ajunga asistent medical generalist intr-un spital, dar isi doreste sa aiba si un salariu din care sa poata trai decent, in timp ce o eleva de la Liceul Teoretic "Bogdan-Voda" din Maramures vrea sa deschida propria afacere, o cofetarie.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu