characters characters

E timpul ca antreprenoriatul cu impact social sa faca un pas in fata in industria muzicala din Romania!

16 februarie 2016    |   327 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

La MASTERING THE MUSIC BUSINESS, prima conferinta internationala dedicata industriei muzicale din Romania, Chivas si Kooperativa 2.0 cu sprijinul Star Management si ARCUB, prezinta Chivas Sound of Business si pun pe masa oportunitati si exemple despre cum afacerile pot face o echipa de success impreuna cu muzica, pentru a schimba lumea in bine.
 

In timpul celor doua zile de conferinta - 16 si 17 februarie (intre orele 11.00-18.00) -, Chivas Sound of Business Pop Up TV aduce specialisti, artisti si antreprenori si ii pune fata in fata cu moderatorii emisiunii, pentru a dezbate integrarea antreprenoriatului social in industria muzicala din Romania.

Printre invitati: Cornel Ilie, Zoli Toth, Tataee, Dan Byron, Florin Grozea, Dan Fintescu, Cristina Balan, Bogdan Naumovici, Robin Proca si multi, multi altii, care vor fi prezenti in emisiune alaturi de invitatii straini ai conferintei. 

Chivas Sound of Business Pop-Up TV inseamna 16 ore de streaming video online, intr-un talk show ce se va desfasura pe tot parcursul conferintei Mastering The Music Business, cu Cristian China Birta, Anca Lupes, Marius Matache si Andrei Vulpescu in rol de moderatori.

Conecteaza-te, urmareste-te transmisiunea live pe http://masteringthemusicbusiness.ro/ si pe http://kooperativa.ro/live. De asemenea, te poti alatura discutiei folosind hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness!

Despre Chivas Sound of Business:

Chivas Sound of Business este o platforma creata de Chivas in cadrul The Venture, cu scopul de a crea spatii de intalnire si expresie ale antreprenorilor dupa program. Misiunea Chivas Sound of Business este aceea de a reuni comunitatea de business intr-un cadru informal, in care muzica dicteaza atmosfera: cluburi, concerte, conferinte dedicate industriei muzicale.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu