characters characters

Dr. Laura Markham, pe 13 mai, la Bucuresti. Faimosul specialist american in parenting va sustine o serie de conferinte

04 aprilie 2017    |   780 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

Laura Markham
Dr. Laura Markham, fondatorul 
www.ahaparenting.com, doctor in psihologie clinica, revine pe 13 mai 2017 la Bucuresti, pentru a sustine doua conferinte dedicate parintilor si celor implicati in procesul de crestere si educare a copiilor.

Conferintele, care se vor intitula Cum sa devii parintele bland de care are nevoie copilul tau si Cum sa cresti un copil inteligent emotional, isi propun sa ofere sfaturi atat in partea dedicata tematicilor propriu-zise, cat si in sesiunile de intrebari si raspunsuri care le succeda si in care publicul poate interactiona direct cu specialistul american, pentru a obtine raspunsuri personalizate, potrivit fiecarei solicitari in parte.

Laura Markham este autorul bestseller-urilor „Parinti linistiti, copii fericiti: cum sa inlocuim tipetele cu conectarea” si „Parinti linistiti, frati fericiti: cum sa crestem frati prieteni pe viata”, publicate in limba romana de Multi Media Est Publishing si disponibile la www.shop.totuldespremame.ro


Conferintele din 13 mai fac parte din seria  Conferintele TOTUL DESPRE PARENTING si vor aduce in atentia publicului subiecte precum inteligenta emotionala a copilului, comunicarea empatica, educatia in care limitele sunt stabilite cu blandete si cu atentie la nevoile celui mic, conectarea sporita intre parinti si copii, reglarea propriilor emotii si implinirea personala, metode pentru dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor. Toate sunt, potrivit specialistului, extrem de importante pentru armonia in familie, dar si pentru a-l ajuta pe copil sa devina un adult responsabil, sigur pe el si fericit.

Cercetarile au aratat ca acei copii crescuti intr-o maniera conventionalasi autoritara au un coeficient de inteligenta mai scazut si sunt si mai putin inteligenti emotional. Totodata, ei au sanse mai mari sa aiba probleme de autoreglare a emotiilor negative si sa se confrunte cu diferite forme de dependete (alcool, mancare, internet). Copiii care, prin stabilirea unor limite empatice, sunt crescuti sa fie inteligenti emotional, vor fi mai fericiti si vor avea mai mult succes atat in viata profesionala, cat si in cea personala“, a declarat dr. Laura Markham.

Despre Laura Markham

Dr Laura Markham este cunoscuta si apreciata de sute de mii de cititori din intreaga lume pentru abordarea ei personala care pune accentul pe legatura dintre parinte si copil. Sfaturile sale surprinzatoare se adreseaza parintilor de copii de toate varstele, de la bebelusi si pana la adolescenti, si pot fi citite pe platforma personala, AHAparenting.com, in alte publicatii prestigioase precum The Wall Street Journal, Mothering Magazine, Newsday, Pregnancy.org, dar si in cartile proprii care au devenit besteller-uri la nivel mondial. Popularitatea acesteia face ca peste 100.000 de parinti sa fie abonati la newsletter-ul sau saptamanal, in cautarea celor mai noi informatii despre cresterea cu dragoste, blandete si empatie a copiilor lor, iar alte mii de persoane sa participe la conferintele pe care specialistul le sustine international. Doar la evenimentul din Romania anului 2015, care a avut-o ca invitata pe dr. Laura Markham, au luat parte peste 500 de parinti.

Despre ParentingHub by TDM

ParentingHub by TDM este divizia de evenimente a platformei TOTUL DESPRE MAME.  Platforma TOTUL DESPRE MAME pune la dispozitia parintilor si a tuturor celor interesati de cresterea si ingrijirea copiilor informatii testate din sfera parentingului. TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistica a vietii de familie, oferind informatii din domenii variate: de la sanatate, la psihologie, de la educatie, la nutritie. Accesand www.totuldespremame.ro, parintii informati ai secolului 21 vor descoperi o sursa esentiala de cunostinte verificate si testate, dar si de inspiratie si de ajutor in momente de impas.

Conferintele TOTUL DESPRE PARENTING, la care au luat partepana acum peste 2500 de parinti romani, au devenit cunoscute publicului datorita participarii unor speakeri internationali si autori de parenting care au provocat profunde schimbari de mentalitati si in Romania: Alfie Kohn, Michael Thompson, Jack Newman, Sarah Ockwell-Smith, Gill Rapley si Tracey Murkett si Laura Markham.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu