characters characters

Cursuri de chitara, personalizate, pentru cei mici

14 aprilie 2014    |   519 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Chitara este un instrument la care se poate canta aproape orice gen de muzica, incepand de la cea din perioada baroca, clasica, romantica, moderna pana la muzica flamenco, usoara, jazz, pop, rock sau pop-rock s.a.m.d. Tocmai de aceea, chitara se afla printre instrumentele preferate de cei mici, dar si de adulti.

Fie ca ciupesc, una sau mai multe coarde, cu ajutorul degetelor sau printr-o pana bine manuita, copiii prind foarte repede acordurile muzicale cu ajutorul acestui instrument. Este vesel si usor de manevrat, am avut multe momente hazlii prin care cei mici au incercat sa imi redea, cu ajutorul simtului lor muzical, secvente din melodiile auzite la radio. Ne-am amuzat de momente si apoi am deslusit impreuna, pas cu pas, miscarile si notele ce stau in spatele acordurilor binecunoscute. declara George Sandu, profesor-coordonator al cursului de chitara ce are loc la Club TinArt.

Acesta detine o abordare de invatare personalizata, potrivita nu doar nivelului de cunoastere al copilului, ci si stilului sau muzical. Beneficiile unui astfel de curs sunt nenumarate si ajuta la dezvoltarea personalitatii, a coerentei in gandire, a capacitatilor organizatorice si de coordonare a miscarilor, precum si a simtului artistic. In plus, este de luat in seama si faptul ca, prin participarea la un astfel de curs, se urmareste si cultivarea simtului improvizatoric de adaptare la orice situatie si dezvoltarea memoriei auditive impreuna cu cea vizuala.

Cursurile de chitara organizate de Club TinArt sunt dedicate copiilor cu varsta peste 6 ani, se organizeaza saptamanal, in functie de orarul copiilor si al parintilor in concordanta cu disponibilitatile profesorului, cu taxa de participare de 60 lei/sedinta individuala. Durata sedintei difera de la copil la copil, in functie de varsta si aptitudini. Inscrierile se fac la adresa inscrieri@tinart.ro sau la numar de telefon: 0740.26.11.87.    
                             

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu varsta intre 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, intr-o locatie centrala, chiar la iesirea de metrouPiata Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea mentionam: pian, chitara, vioara, canto, micul antreprenor, limbi straine, arte plastice, arta reciclata, teatru, dezvoltare personala, bune maniere, micul programator, sofer de mic, sah, inot, karate, dans, balet etc. Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/TinArt

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu