characters characters

Crestem si invatam impreuna. Cum gestionam teama de esec?

4 - 10 decembrie 2020

07 decembrie 2020    |   432 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

crestem si invatam impreuna
Inca din copilarie suntem invatati sa fim cat mai competitivi, sa avem rezultate cat mai bune la scoala sau in activitatea socio-profesionala, sa ne raportam doar la succes fara sa stim cum ar trebui sa gestionam esecul sau teama de esec, si asta facem si cu copiii nostri. Ce facem cu asteptarile noastre, cat sunt ele de realiste, vom fi oare judecati, ce va spune lumea despre esecurile noastre sau ale copiilor nostri, merita sa incercam de fiecare data sa fim perseverenti si sa nu ne lasam afectati de consecintele esecului? Cu siguranta aceasta mentalitate o transmitem si copiilor nostri.

Indiferent ca vorbim despre relatia parinte - copil, relatia cu partenerul de cuplu sau vorbim despre activitatea noastra socio-profesionala, felul in care ne raportam la esec sau la realizarilesi asteptarile noastre, ne definesc rolurile si tiparele relationale si comportamentale in viata de zi cu zi.

In perioada 4 - 10 decembrie, pe pagina de Facebook, vom invata sa gestionam teama de esec, sa intelegem cum ne putem raporta la dezamagiri, cum asimilam esecul si ce trebuie sa invatam din fiecare experienta de viata, alaturi de invitatii nostri (psihologi, specialisti in parenting, psihoterapeuti, coach, traineri).

Totodata am pregatit si o selectie de recomandari de carte - titluri care vor beneficia in aceasta perioada de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu