characters characters

„Copilul si invatarea” – un nou atelier gratuit dedicat parintilor

29 aprilie 2014    |   483 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

Joi, 8 mai, ora 18.00 | Ludoteca „ Apolodor din Labrador”

Teatrul Ion Creanga si Intuitext continua seria evenimentelor gratuite pentru parinti cu un nou atelier intitulat „Copilul si invatarea”, dedicat in totalitate educatiei. Evenimentul, coordonat de catre doua specialiste in educatie si psihopedagogie speciala din cadrul echipei Intuitext – Luciana Terente si Daniela Mihaescu, va avea loc joi, 8 mai, ora 18.00, la Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la Biblioteca Nationala a României (Blvd. Unirii, nr. 22).

„Invatarea reprezinta un subiect complex. Prin dialog, deschidere si instrumente performante se poate percepe invatarea in mod corect: ca un mijloc de dezvoltare armonioasa, o permanenta explorare si nu ca o obligatie fara utilitate. In felul acesta elevul de astazi poate deveni profesionistul de care avem nevoie in viitor.” (Luciana Terente - coordonator)

Adresat exclusiv adultilor, atelierul abordeaza o serie de subiecte importante, „oferindu-le astfel parintilor deschiderea necesara pentru a fi in mod real si autentic alaturi de copiii lor”(Daniela Mihaescu - coordonator).

Participarea la atelier este gratuita, in limita locurilor disponibile si in baza inscrierilor prealabile la adresa de e-mail parenting@teatrulioncreanga.ro. Pentru informatii suplimentare despre eveniment puteti accesa site-ul www.teatrulioncreanga.ro.

Atelierul isi propune sa ofere parintilor participanti idei practice pentru rezolvarea unor situatii cu care se confrunta in viata de zi cu zi precizeaza Anca Ghinea, Creative Manager INTUITEXT

Luciana Terente este coordonatorul echipei care concepe continuturile softurilor educationale si a resurselor digitale Intuitext, destinate atât copiilor, cât si adultilor. Psihopedagog si trainer in cadrul cursurilor pentru adulti, a lucrat de asemenea ca educatoare, profesor metodist si coordonator de program in cadrul unei alternative educationale cu extindere la nivel national.

Daniela Mihaescu este Specialist in psihopedagogie speciala si Instructional Designer in cadrul echipei Intuitext. In trecut a realizat activitati de consiliere individuala si de grup cu elevi, parinti si cadre didactice, colaborand in calitate de consilier scolar cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, Calarasi.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu