characters characters

Concurs creativ: Si pe noi nu ne intrebati? Daca de maine scoala ar spune DA diversitatii, cum ar fi?

25 aprilie 2013    |   550 vizualizări
“Şi pe noi nu ne intrebati?”.

Proiectul urmareste imbunatatirea participarii si solidaritatii civice a elevilor prin organizarea unui concurs de creativitate pe tema diversitatii. Elevii participanti pot trimite in nume propriu (prin organizarea in echipe de cel putin doua persoane) sau in numele scolii (prin organizarea de echipe conduse de un profesor) diverse produse creative: film scurt, eseu, fotografie, desen, etc. despre diferentele dintre oameni in procesul educational si in societate.

Cum se procedeaza?
Elevii pot participa la concurs prin inscrierea pe pagina web a proiectului: http://sipenoinuneintrebati.romanobutiq.ro/ in perioada martie 2013 – iunie 2013.

Ce se intampla ulterior?
Un juriu va alege cele mai bune zece idei, care ulterior vor fi promovate in cadrul unei conferinte si prin intermediul unei Carte Albe a tinerilor.
Vor fi premiate primele 10 idei reprezentative si cu un factor de inovare crescut. Astfel, speram sa incurajam spiritul de competitie si efortul sustinut pentru a realiza un proiect la potential maxim.

Primele 10 echipe castigatoare ale concursului vor construi impreuna o Carta Alba reprezentativa pentru generatia actuala. Aceasta isi doreste a fi un manifest despre cum poate fi rezolvata o anumita problema, are rolul de a oferi informatii, de a ajuta cititorul sa inteleaga o problema, de a o rezolva sau de a lua o decizie si urmeaza sa fie inmanata actorilor relevanti: minister, inspectorate, societatea civila si oameni de afaceri.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    negrea constantina    07.09.2013 - 06:34
    Ideea este extraordinara si merita promovata!Asteptam cu nerabdare rezultatele concursului care speram sa fie obiective.