characters characters

Clubul Click pentru Femei -“Fibromul uterin. Afla. Discuta. Decide”

16 mai 2014    |   585 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

Te asteptam cu drag la Clubul Click pentru Femei de marti 20 mai, la Phoenicia Grand Hotel din Bucuresti! Mai sunt doar cateva locuri locuri disponible

Pentru ca stim ca te intereseaza, am mai ales un subiect de discutie: fibromul uterin. Afla de la dr. Zorela Sgarbura, ambasador al campaniei “Fibromul uterin. Afla. Discuta. Decide” care sunt cauzele si simptomele, cum putem preveni aceasta afectiune si, mai ales, care este cea mai recomandata optiune de tratament.

Tot atunci te vei intalni si cu Simona Tivadar, una din cele mai renumite specialiste in boli de nutritie din Romania, care va dialoga cu tine despre mitul “alimentului minune”, greseli alimentare si afectiuni cauzate de nutritie, capcanele bucatariei traditionale si multe alte subiecte pe care le poti propune chiar tu.

Doua din cele mai renumite specialiste in medicina si o fermecatoare vedeta TV (Diana Bart, prezentatoarea emisiunilor Click si Click Pofta Buna de la Prima TV), impreuna cu redactiile revistelor Click pentru Femei, Click Sanatate si Click Pofta Buna, se vor stradui sa faca astfel incat orele pe care le vom petrece impreuna sa fie interesante, utile si foarte placute. Si nu uita ca poti pune intrebari invitatelor noastre sau povesti din experientele proprii. La finalul Clubului va invitam la un cocktail si o tombola cu multe surprize!

Evenimentul are loc la Phoenicia Grand Hotel din Bucuresti, iar accesul este liber, pe baza inregistrarii la adresa pentrufemei@click.ro sau la telefon 0372.130.241.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu