characters characters

Caravana Minimax porneşte într-o nouă aventură prin ţară

07 iunie 2011    |   694 vizualizări
Bucureşti, 26 mai – Te-ai întrebat vreodată ce este sistemul solar sau cum arată planetele? Ce se află sub pământ şi câte tipuri de animale există? Cum funcţionează inima şi din câte părţi este alcătuit creierul nostru? Eşti pasionat de iluzii optice sau eşti curios să afli câte forme de energie există? Ei bine, toate aceste curiozităţi sunt doar o mică parte dintr-o mulţime de surprize pe care
 
Caravana Minimax le-a pregătit copiilor şi anul acesta.
În perioada 7 – 17 iunie, Autobuzul Magic va porni într-o nouă călătorie prin mai multe oraşe din ţară, unde va staţiona între orele 13:00 – 18:00 în: Timişoara, Arad, Hunedoara, Alba-Iulia, Târgu Secuiesc, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu şi Moldova Nouă (între 10:00 – 12:00). Ca urmare a succesului de care s-a bucurat în anii trecuţi şi a miilor de participanţi, Autobuzul Magic se întoarce şi de această dată, plin cu sute de jucării şi dotat precum un mini-laborator care aduce într-un singur loc toate ştiinţele lumii. Astrologia, anatomia, biologia, arta, mediul înconjurător sunt domeniile care stau la baza activităţilor ce vor fi puse în practică, stimulând astfel atenţia şi interesul micuţilor în însuşirea şi dezvoltarea cunoştinţelor generale şi a abilităţilor de învăţare.
 
 
Personajele îndrăgite – Mini, Max, Cuţulache şi Pisicuţa s-au pregătit şi ele să ia parte alături de copii la marea aventură care va aduce multe jocuri, jucării şi voie bună. Corturi gonflabile, numeroase panouri informative şi decorative, măsuţe colorate, toate acestea vor face parte din decorul Minimax, special amenajat pentru zona de joacă. Atmosfera de poveste va fi completată de o mulţime de premii de care copiii se vor putea bucura – cărţi de poveşti, jucării, baloane, dar şi poze cu mascotele preferate.
 
Premiul cel mare constă într-o excursie în Turcia pentru întreaga familie care va putea fi câştigată participând la super-tombola Caravanei Minimax. Aşadar, divertismentul şi buna dispoziţie sunt garantate prin activităţile educative la care copiii însoţiţi de părinţi sau profesori sunt invitaţi să ia parte în oraşele anunţate.
 
Calendarul Caravanei Minimax:
Timişoara – 7 iunie – Piaţa Unirii
Arad – 8 iunie – Parcul Avram Iancu
Hunedoara – 9 iunie – Parcarea Casei de Cultură
Alba-Iulia – 10 iunie – Parcarea Casei de Cultură
Târgu Secuiesc – 12 iunie – Parcul Millenium
Piteşti – 13 iunie – Piaţa Vasile Milea
Râmnicu Vâlcea – 14 iunie – Zona pietonală centrală
Târgu Jiu – 15 iunie– Parcarea de pe insuliţă (Parcul Central)
Moldova Nouă – 17 iunie – Sala Sporturilor
 
Minimax, primul post de televiziune din România ce difuzează emisiuni non-violente pentru copii, şi-a obişnuit micuţii telespectatori cu programe amuzante şi educative, dar şi cu diverse campanii bazate pe activităţi extra-şcolare. Acestea vin să sprijine dezvoltarea creativităţii copiilor, ocupându-le într-un mod plăcut timpul liber. Minimax – Divertisment ca în poveşti! Pentru mai multe informaţii despre Caravana Minimax, cât şi despre programul complet de emisiuni, vă rugăm să accesaţi site-ul www.minimaxro.tv. Proiect susţinut de Europa FM Excursie oferită de Cocktail Holidays Parteneri: Jurnalul Naţional, Doxi, Editura Litera, www.erfi.ro. Despre Minimax: Lansat în 1999, Minimax este primul canal din Europa Centrală şi de Est cu tematică pentru copii. Obiectivul său principal este să difuzeze programe educaţionale, non-violente, care transmit valori şi să-i distreze pe micuţii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani. În programele destinate copiilor mai mari se pune accentul pe aventură şi pe evenimente specifice vârsei lor. Minimax transmite 14 ore pe zi (în intervalul 6:00 - 20:00) cele mai noi desene animate, iar duminica după-amiază sunt difuzate filme de animaţie despre familie şi prietenie.
 
În iunie 2001 Minimax a intrat pe piaţa din România, iar începând cu iulie 2007 canalul a fost achiziţionat de Chello Central Europe, parte a Chellomedia Group. www.minimaxro.tv Despre Chello Zone: Chello Zone este unul din liderii internaţionali în producţia şi distribuţia canalelor tematice din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia. Cu o gamă diversă de posturi TV ce fac parte din categoriile - sport, filme, reality, lifestyle şi televiziuni pentru copii, Chello Zone se adresează unui public extrem de variat. Compania deţine un portofoliu de cinci branduri consolidate: Zone Reality, Zone Romantica, Fantasy, Extreme Sports Channel şi canalul JimJam pentru preşcolari. Chello Zone operează, de asemenea, o serie de canale în regiunea EMEA, printre care se numără Outdoor Channel, Food Network şi Fine Living Network în colaborare cu Scripps Networks Interactive. Împreună cu CBS Studios International, Chello Zone a înfiinţat o societate mixtă cu un portofoliu de şase posturi britanice de divertisment. Canalele sale de televiziune sunt transmise în peste 160 de milioane de case, din mai mult de 100 de ţări şi sunt difuzate în 25 de limbi. Chello Zone face parte din Chellomedia, un lider mondial în segmentul companiilor media, fiind divizia europeană de conţinut a Liberty Global Inc. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.chellozone.com.
 
 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu