characters characters

Body Mind Spirit Expo. Cel mai mare eveniment de dezvoltare personala, sanatate si frumusete din Romania

06 februarie 2017    |   431 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

BMSE
17-19 Februarie, Sala Palatului din Bucuresti, Intrarea Libera!

Intr-un mediu din ce in ce mai poluat, cu un ritm de viaţa mereu contra cronometru, uitam sa avem grja de ceea ce este cu adevarat important: noi inşine. De trup, de minte si de suflet!

Sub deviza  „Intretine-ti trupul, cultiva-ti mintea, inalta-ti spiritul”, Body Mind Spirit EXPO te invita la Editia cu numarul XXI, in perioada 17-19 Februarie la Sala Palatului din Bucuresti, eveniment ce marcheaza implinirea a 10 ani de la prima editie.

Dam impreuna startul primaverii si te pregatim pentru un an nou prosper si armonios, alaturi de expozanti de top, speakeri de prestigiu recunoscuti international, specialisti in sanatate,  nutritionisti, traineri, psihologi si invitati speciali de inalta tinuta.

Body Mind Spirit EXPO este locul perfect unde poti afla totul despre un stil de viata sanatos,  despre modul in care natura ne poate ajuta zi de zi si despre secretele succesului in viata ta.

Te asteptam cu alimente bio, terapii complementare, produse pentru cure de detoxifiere, cosmetice naturale, suplimente alimentare, uleiuri presate la rece , remedii naturale, produse apicole, carti de dezvoltare personala, dulciuri bio, pietre si cristale terapeutice, produse pentru atingerea greutatii ideale,  medicina alternativa si naturista, muzica de relaxare si multe alte surprize pregatite sa le descoperi doar la Body Mind Spirit EXPO, 17-19 Februarie, Sala Palatului.

Profita timp de trei zile de ofertele, promotiile si concursurile organizate de expozantii acestei editii exclusiv in perioada evenimentului si relaxeaza-te in cadrul expozitiei asistand la demonstratii, workshop-uri, momente artistice si conferinte cu intrarea libera.

Rita Muresan, Oreste Teodorescu, Doru Bem, Camelia Patrascanu, Cristian Pompei, Alexandru Pargaru sunt doar cativa dintre invitatii speciali care te asteapta in perioada 17-19 Februarie la Sala Palatului din Bucuresti.

Descopera acum toate temele conferintelor gratuite de la Body Mind SpiritEXPO, sustinute de speakeri de inalt prestigiu, consultand programul disponibil pe site-ul expozitie, unde continua inscrierile gratuite pentru participarea la workshop-uri.

Douazeci de editii de succes in care am promovat si impartasit impreuna principiile unui stil de viata sanatos atat in Bucuresti cat si in cele mai mari orase din tara: expozitii cu vanzare, conferinte, seminarii, workshop-uri, toate alaturi de cei mai importanti expozanti din domeniu, speakeri relevanti de inalt prestigiu si vizitatori extraordinari care ne-au fost alaturi in acesti 10 ani in care Body Mind Spirit EXPO a devenit cel mai mare eveniment de dezvoltare personala, sanatate si frumusete din Romania. Continuam traditia cu o editie speciala, doar intre 17 si 19 Februarie vino la Sala Palatului pentru prima ocazie din acest an de a te incarca cu optimism, ganduri pozitive si cunostiinte pretioase.

Bucurestiul devine capitala starii de bine, in perioada 17-19 Februarie, la Body Mind Spirit EXPO, un eveniment dedicat persoanei tale.

Programul expozitional, programul conferintelor gratuite si al momentelor artistice precum si alte informatii utile sunt disponibile pe site-ul expozitiei: www.bmse.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu