characters characters

Atelier pentru parinti „Elibereaza-te de perfectionism. Cultiva compasiunea fata de tine si copilul tau”

20 mai 2014    |   363 vizualizări

Varsta: 18 ani +.


Atelier pentru parinti „Elibereaza-te de perfectionism. Cultiva compasiunea fata de tine si copilul tau”

Marti, 27 mai, ora 18.00 | Ludoteca „Apolodor din Labrador”

Teatrul Ion Creanga si SuntParinte.ro, in parteneriat cu revista Click! pentru femei, organizeaza marti, 27 mai, ora 18.00, un nou atelier pentru parinti, intitulat „Elibereaza-te de perfectionism. Cultiva compasiunea fata de tine si fata de copilul tau”. Evenimentul – care continua seria intalnirilor si seminariilor pentru parinți initiate in luna martie, in cadrul programului „Teatrul Ion Creanga. Spatiu viu” – se va desfasura in Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Bd. Unirii, nr. 22).

Dedicat exclusiv subiectului perfectionismului - orientat spre propria persoana, dar si asupra celorlalti - precum si urmarilor si efectelor acestui tip de atitudine in relatia parinte-copil, atelierul isi propune sa initieze o ampla discutie, moderata de Anca Ghinea (Creative Manager INTUITEXT) și avandu-le ca invitate pe Delia Lungu (psiholog SuntParinte.ro) si Carmen Eberhat (director editorial reviste pentru femei – Adevarul Holding), care vor oferi raspunsuri si recomandari parintilor care tind sa aiba comportamente si asteptari de tip perfectionist fata de copiii lor.

Intalnirea va fi moderata de Anca Ghinea (Creative Manager, Intuitext), iar invitati vor fi Delia Lungu (psiholog SuntParinte.ro) si Carmen Eberhat (editorial director – Adevarul Holding), care vor oferi raspunsuri si recomandari parintilor care tind sa aiba comportamente si asteptari de tip perfectionist fata de copiii lor.

„Perfectionismul nu este auto-imbunatatire: nu are legatura cu dezvoltarea personala si nici cu acumularea sanatoasa de realizari. Perfectionismul este povara pe care o purtam cu noi, zi de zi si cu care ne sufocam prietenii, colegii de serviciu si membrii familiei noastre. In plus, de cele mai multe ori, il transmitem si copiilor nostri.” declara Delia Lungu, psiholog SuntParinte.ro si psihoterapeut de familie in formare.

Participarea la atelier este gratuita, in limita locurilor disponibile si in baza inscrierilor prealabile la adresa de e-mail parenting@teatrulioncreanga.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu