La ce vârstă trebuie să învețe copilul engleza?
Raspunsuri(5)
-
Wow! Felicitarile noastre! Multumim pentru raspuns!!
-
Copiii mei au inceput devreme sa invete engleza,incepand de la varsta de trei ani.La inceput totul se facea in joaca,aveau multe activitati de colorat ,de lucru manual,apoi au inceput sa invete sa recunoasca cuvinte scurte de trei litere in engleza cu mult timp inainte de a sti sa citesca in limba romana.Astfel incat atunci cand au ajuns la scoala aveau deja un vocabular variat de cuvinte si asociaza limba engleza cu ceva familiar,din frageda copilarie.Anul acesta s-au calificat la faza pe municipiu la olimpiada de engleza,una din ele cu 99 puncte ,iar cealalta cu 97 puncte din 100 posibile.
-
Fetita dvs este in clasa a treia... inca nu face engleza la scoala?
-
eu i-am pus fetitei mele de mica desene in limba engleza, si cantecele. si vorbeam cu sotul atat in romana cat si in engleza. fetita mea are acum 9 ani si vorbeste destul de bine engleza. cu siguranta ca atunci cand va face si la scoala engleza si cand va intelege ce este gramatica se va perfectiona.
-
Fiul meu a inceput sa invete germana in jurul varstei de 4 ani, la gradinita. Acum este in clasa a patra si invata limba engleza. Cred ca este important pentru copil sa descifreze tainele unei limbi straine de mic, pentru a intelege ca ”invatatul” poate fi distractiv si nu doar teme, ca la scoala. Din fericire, doamna profesoara de engleza este un om special si le-a deschis copiilor cu mare drag aceasta portita spre invatarea limbii engleze.
Citeste articole din aceasta tema
-
Exercitiu de reflectie la sfarsit de an scolar
Inca un an scolar incheiat, inca o ocazie de a reflecta asupra experientei scolare a copilului tau. Fiecare sfarsit este si un nou inceput, dar pentru a marca cu adevarat incheierea anului scolar, este util sa il incurajezi pe copil sa faca un exercitiu de reflectie sau bilant cu privire la acesta.
-
Beneficiile automonitorizarii: cum cresti motivatia si performanta
Automonitorizarea este cea mai simpla si mai eficienta metoda pe care o avem la dispozitie pentru a ne imbunatati rezultatele, indiferent de domeniul de activitate.
-
Lipsa de motivatie pentru invatare - cauze frecvente
La inceput de an scolar, motivatia copiilor pentru invatare este la nivel crescut: entuziasmul revederii colegilor, un nivel mai ridicat de energie si bucuria unui nou inceput contribuie la elanul cu care cei mici incep scoala.