characters characters

Zurli lanseaza super concursul “Am o casuta mica”!

20 ianuarie 2014    |   267 vizualizări
Ce trebuie sa faca parintii si copiii care vor sa participe la concurs? Sa se joace, sa se distreze si sa si munceasca impreuna, la constructia unei casute.

Casuta poate sa fie  construita din carton, hartie, plastic, lemn si orice alte materiale si decorata dupa gustul si imaginatia fiecaruia. Poate sa fie mare sau mica, alba sau colorata, cu o camera sau cu o suta!

Dupa ce au realizat casuta si sunt multumiti de rezultat, participantii  ne trimit fotografia la adresa contact@zurli.ro. Noi ne asiguram ca fotografia indeplineste criteriile necesare si o publicam pe pagina de Facebook Gasca Zurli https://www.facebook.com/gascazurli. Important este sa fie o casuta construita. nu desenata, iar copilul care a realizat-o sa apara si el in fotografie.

Imediat ce isi vad fotografia pe Facebook, participantii dau sfoara in tara la prieteni, rude, colegi, bunici, unchi si matusi sa le voteze fotografia. Fotografiile care aduna cele mai multe like-uri vor fi declarate castigatoare.

Concursul se desfasoara in perioada 20 ianuarie - 10 martie . Premiile sunt multe si frumoase.

Castigatorul locului I va fi invitatul special al Gastii la spectacolul de lansare al CD-ului “Am o casuta mica”, pe 16 martie 2014. Va primi de la YUPPI o cupa, o medalie, o diploma, o cutie LEGO si aplauzele unei sali de 600 de oameni!

 Vor exista si premii de originalitate, de fidelitate, pentru creatie artistica si premiu pentru cea mai frumoasa fotografie ( arta fotografica). Toti copiii care participa la concurs primesc prin e-mail o diploma de SuperCopil!

Detalii gasiti si pe pagina de Facebook Gasca Zurli https://www.facebook.com/?ref=logo si pe www.zurli.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu