characters characters

YOUth LEADership Academy, programul care aduce liceenii fata in fata cu profesionistii

31 martie 2015    |   286 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Youth Leadership Academy
Asociatia Shakespeare School pentru Educatie
lanseaza pe 7 aprilie programul YOUth LEADership Academy, o serie de sesiuni interactive gratuite destinate liceenilor, unde tinerii vor putea discuta deschis cu profesionisti din diverse domenii. La fiecare eveniment vor participa, pe langa profesionisti consacrati, liceeni cu rezultate deosebite, care ii pot inspira pe tinerii de varsta lor. Prima editie YOUth LEADership Academy ii va avea ca speakeri pe Andrei Rosu, Laura Ghitoi si Ioan Octavian Rusu.

Pe 7 aprilie, Andrei Rosu, ultramaratonist, fundraiser, coach, speaker la TEDx, Ironman, le va vorbi tinerilor despre motivatie si perseverenta. Andrei a alergat la 7 maratoane pe 7 continente, a depasit 15.000 de kilometri alergati si 800.000 de vizitatori ai blogului sau. Pasiunea si pregatirea intensa l-au dus pe Andrei in locuri precum Antarcica, Australia, Himalaya, Sahara, Chile, Noua Zeelanda, Brazilia. Eforturile lui au fost omologate ca record mondial de Guiness Book si World Records Academy. Mai multe despre Andrei ROSU puteti citi aici: http://www.andreirosu.org/.

Laura Ghitoi, eleva la Colegiul National „Gheorghe Lazar”, a organizat Bucharest Model UNESCO General Conference, o simulare a conferintei cu acelasi nume. Din clasa a noua, Laura s-a implicat in activitati de voluntariat, a predat limba engleza intr-un centru social in programul Engleza pentru Viata, iar in prezent colaboreaza ca voluntar in cadrul Fundatiei Romanian Business Leaders si Asociatiei pentru Promovarea Culturii si Responsabilitatii Civice. Planurile Laurei pentru 2015 implica noi actiuni de voluntariat, dar si lansarea unei afaceri proprii.

Ioan Octavian Rusu, elev la Liceul Teoretic International de Informatica si vicepresedinte al Clubului Interact Bucuresti, a organizat in luna martie Bucharest Model UNESCO General Conference, este olimpic la matematica, turca, este campion national la dans sportiv si vicecampion national la Karate Kyokushin. Ioan a obtinut medalia de argint in cadrul concursului Firststep 2012-2013 cu proiectul Power Saving System for a home si medalia de aur la Firststep 2015, calficandu-se la Genius Olympiad in USA, categoria Design-Innovation.

Lansarea YOUth LEADership Academy va avea loc pe 7 aprilie, ora 18:00, la sediul Shakespeare School, str. Tokio, nr. 9. Evenimentul va dura 2 ore.

Inscrierile se fac la adresa office@asociatiapentrueducatie.ro, printr-un email cu subiectul “Inscriere YOUth LEADership Academy” care sa includa o scurta scrisoare de intentie.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu