characters characters

Young Professionals Academy lanseaza proiectul „Sansa pentru rolul vietii” pentru copiii din centrul de zi “Sf. Mucenita Sofia” din Bucuresti

22 aprilie 2013    |   325 vizualizări
In perioada 25 martie - 27 aprilie 2013 va avea loc cea de-a -V-a editie Young Professionals Academy (YPA) in cadrul careia se va derula proiectul social denumit „Sansa pentru rolul vietii”. Sub sloganul „Vis- Actiune- Motor! ” se va desfasura un atelier de film de scurt metraj in care vor fi implicati cei 25 de copii ( cu varste cuprinse intre 7- 14 ani) din centrul de zi “Sf. Mucenita Sofia” din Bucuresti.

Scenariul filmului a fost realizat pornind de la aspiratiile copiilor referitoare  la viitorul lor. Pe langa frumoasa experienta in actorie de care vor beneficia, proiectul urmareste dezvoltarea creativitatii, increderii si inlesnirea includerii sociale prin interactiunea cu voluntarii care ii vor ajuta sa  realizeze scurt metrajul.

Proiectul de dezvoltare personala, derulat de Young Professionals Club, cea mai importanta asociatie de tineri profesionisti din Bucuresti si finantat de Uniunea Europeana prin Tineret  in  Actiune (TiA), este inspirat de un proiect de succes derulat in USA de catre Asociatia Hollywood Heart.

Orice propunere de parteneriate, colaborari si donatii (rechizite, haine, produse alimentare, bani etc.) este binevenita.

Fii diferit! Implica-te! Ajuta-i sa zambeasca mai mult!
Persoana de contact:
Diana David - Manager Proiect “Sansa pentru rolul vietii”
Tel: 0727 306 258 / E-mail: diana.david@youngprofessionals.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu