characters characters

Workshop pentru parinti - SOS masina cu Jucarii

08 martie 2013    |   394 vizualizări

Pentru ca jocul reprezinta modalitatea de comunicare si interactiune a copiilor cu lumea,  SOS Masina cu Jucarii va invita sa patrundeti in universul lor insusindu-va limbajul jocului! Descoperirea lumii prin joc este filosofia proiectului SOS Masina cu Jucarii din anul 2002. Folosind educatia prin joc, am reusit, timp de 10 ani, sa contribuim la dezvoltarea armonioasa a mii de copii din intreaga tara.

De aceea am creat special pentru voi, parintii, un workshop prin care sa descoperiti cat de simplu poate fi sa creati o conexiune cu copiii dumneavoastra prin joc. Dorim sa va oferim idei de petrecere a timpului liber si de transformare a activitatilor ce pot parea banale in adevarate sesiuni de joaca. Vom discuta despre beneficiile jocului in toate aspectele vietii copilului dar si a dumneavoastra, despre cat de mult poate face diferenta transformarea parintelui in partenerul de joaca al copilului. In lumea jocului, copilul conduce, asa ca nu ezitati sa va lasati purtati cu incredere in lumi fantastice!

Va propunem o intalnire interactiva, cu o durata de 3 ore, timp in care ne vom juca, ne vom impartasi opinii si vom descoperi ca a fi un parinte jucaus este o modalitate extrem de placuta si usoara de a avea o relatie de familie armonioasa!

Workshopul se adreseaza parintilor care au copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani si implica o taxa de 50 lei.

Pentru inscrieri si alte informatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa masinacujucarii@sos-satelecopiilor.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0752 119 135.

Despre SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste şi sprijina astazi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De peste 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.

Despre Fundatia Vodafone

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998. In cei 14 ani de activitate, Fundatia Vodafone a finantat peste 600 de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor naturale. Pana in prezent, Fundatia Vodafone a investit peste 13 milioane Euro in proiecte desfasurate de organizatiile non profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatia-vodafone.ro si pe www.facebook.com/fundatiavodafone.  

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu