characters characters

Vineri, 14 iunie, incepe Congresul Educatiei

14 iunie 2013    |   325 vizualizări
A doua editie a Congresului Educatiei se va desfasura in zilele de 14 si 15 iunie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti (Bd. Tineretului, nr. 8-10, sector 4). Evenimentul va incepe la ora 7.30, cu inregistrarea participantilor, si va continua cu deschiderea oficiala programata la ora 8.30. Varianta finala a programului, cu prezentarea detaliata, pe ore, sectiuni si vorbitori/moderatori este disponibila pe site-ul Congresului.

La eveniment vor fi prezente personalitati din lumea educatiei romanesti, dar si reprezentanti ai sistemelor de educatie din Europa. Temele aflate in discutie vor acoperi toata aria de interes a domeniului educatie - de la clasa pregatitoare si reinsertia in scoala a copiilor din familii defavorizate social, pana la invatamant superior si formare continua de-a lungul vietii.

Congresul isi propune sa fie o platforma de dezbatere pentru oamenii scolii si pentru toti aceia care sunt preocupati de bunul mers al educatiei. Prin Congresul Educatiei, MEN doreste sa creeze o agora a sistemului de invatamant romanesc, in cadrul careia sa fie expusa si discutata agenda publica a tuturor sectoarelor din educatie.

Prima editie a Congresului Educatiei a avut loc in timpul mandatului ministrului Liviu Maior (1992 -1996), care va fi invitat special al evenimentului.

Congresul Educatiei este organizat de Ministerul Educatiei Nationale (MEN) in colaborare cu Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), organism al MEN, inspectoratele scolare judetene/al municipiului Bucuresti si institutiile de invatamant superior din Romania.

Sursa: Edu.ro  

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu