characters characters

Vaccinarea obligatorie a copiilor, contestata

26 septembrie 2013    |   291 vizualizări
Un sucevean, tata a doi copii, contesta decizia unei gradinite locale de a nu-i accepta fiul de 3 ani care nu a nu a fost vaccinat impotriva unor boli infectioase. Barbatul spune ca masura reprezinta o incalcare a Codului Civil si amenta ca va da in judecata Directia de Sanatate Publica Suceava.

Ionel Vovciuc, in varsta de 36 ani, spune ca fiului sau i se refuza nejustificat accesul la educatie si considera ca decizia autoritatilor sanitare de a impiedica accesul copiilor nevaccinati in unitatile educationale incalca Constitutia, Codul Civil si drepturile pacientilor, relateaza monitorulsv.ro.

Articol complet: Stiri.Yahoo.com

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Trice    27.09.2013 - 08:18
    Nu sunt medic deci ma pricep numai din ce m-am informat din curiozitate si din bun-simt asupra utilitatii vaccinurilor . Ceea ce ma intriga este in primul rand lipsa de disponibilitate a medicilor in procesul de dialog cu parintii privind acest subiect si rigiditatea/agresivitatea acestora intr-o eventuala discutie cu parintii informati care sunt impotriva vaccinurilor. Dincolo de asta ori nu sunt facute publice ori nu exista pur si simplu studii asupra evolutiei sanatatii copiilor nevaccinati comparativ cu cei vaccinati.Inteleg sa faci vaccin in cazul in care se preconizeaza apariatia unor epidemii, pandemii, etc... dar a se face vaccin asa..."preventiv",este ca si cu drobul de sare... deja este prosteala pe fata.