characters characters

Un nou CONCURS “Misiunea Mea: Invat cu placere!”

29 octombrie 2012    |   599 vizualizări
Cutezatorii" a ajuns deja in scoli. Printre numeroasele surprize pregatite elevilor se numara si Misiunea cu numarul 2 propusa de INTUITEXT. Luna noiembrie le aduce micilor rezolvitori o provocare legata de matematica si... identitate!

“Te intrebi daca Matematica iti poate fi un prieten? Iti spunem un mic secret: ea vine-n ajutor tuturor, zi de zi. Folosesti ceasul? Te joci pe calculator? Iti bifezi date in calendar? Mergi la cumparaturi? Scrii versuri? De fiecare data cand folosesti ceva, Matematica e acolo! Matematica este chiar in identitatea noastra, a tuturor” – asa incepe articolul scris de specialistii nostri pentru luna noiembrie si dedicat micilor rezolvitori.

Un nou CONCURS “Misiunea Mea: Invat cu placere!”

Copiii sunt provocati sa parcurga atent rubrica "Misiunea mea: Invat cu placere!", sa afle cum se calculeaza CNP-ul fiecarui individ (Codul Numeric Personal) si apoi sa rezolve enigma. O persoana, crezand ca nu stim suficient din tainele matematicii, a vrut sa ne induca pe toti in eroare si ne-a spus un CNP gresit. Toate cifrele sunt corecte, mai putin ultima. Care este CNP-ul real? Aceasta e provocarea pe care le-o adresam elevilor.

Raspunsurile pot fi trimise pana la date de 12 noiembrie 2012 la adresa de mail misiuneamea@intuitext.ro. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si vor fi comunicati pana la data de 16 noiembrie. Le uram rezolvitorilor spor la calcule!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu